Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Крем Сила Лошади Акулий Хрящ С Бишофитом 75 мл

Код: 21516
Крем Сила Лошади Акулий Хрящ С Бишофитом 75 мл
Ціна від 40.00 до 60.00 грн

Наявність у 24 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Форма випуску

М’які зовнішні

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Крем Сила Лошади Акулий Хрящ С Бишофитом 75 мл

Склад

Aqua, Glyceryl Monostearate, Glycerin, Bishofit, Triceteareth-4-phosphate, Corn oil, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Vaseline oil, Cetearyl alcohol, Carbomer, Sodium Chondroitin Sulfate, Triethanolamine, Methylparaben, Propylparaben, 2-bromo-2-nitropropane -1,3-diol.

Опис

Відкладення солей в суглобах (подагра) - причина більшості захворювань опорно-рухового апарату. Саме скупчення солі в хрящовій тканині суглобів призводить до їх деформації, викликає біль, скутість рухів і інші неприємні симптоми захворювання суглобів.

Найбільш ефективно при такій патології показали себе засоби природного походження. Одним з них є хондроїтину сульфат (витяжка з акулячого хряща) унікальний засіб природного происхо-дження, що зміцнює кісткові тканини і бішофіт, який має знеболюючу, протизапальну дію.

Ефективність дії крему «Акулячий хрящ з бішофітом» обумовлена ??поєднанням активних речовин, що входять до його складу:

Хондроїтину сульфат (витяжка з акулячого хряща) є необхідним елементом для природного відновлення хряща, а також має здатність утримувати воду в товщі хряща, що сприяє зменшенню навантаження на суглоби. Застосування засобів з вмістом хондроітину сприяє збільшенню рухливості суглобів і зменшення їх набряклості, активізації біосинтезу сполучних тканин і прискоренню процесу регенерації, стабілізації в'язкості внутрішньосуглобової рідини, підтримує водно-сольовий обмін в суглобах, що сприяє запобіганню відкладення солей і зменшення зносу суглобів.

Бішофіт є мінералом, створеним природним шляхом. Він видобувається в вигляді розсолу при бурінні свердловин і містить хлоридно-магнієво-натрієвий комплекс, йод, бром, залізо та інші елементи. При захворюваннях опорно-рухового апарату користь бішофіту полягає в його знеболюючій, протизапальній дїюї, що допомагає полегшити неприємні симптоми в суглобах при відкладенні солей.

Ефірна олія ялиці володіє цінними лікувальними властивостями, дезинфікуючою і протизапальною дією. Олія ялиці сприяє зниженню запальних процесів. Її рекомендують при лікуванні подагри, ревматизму, при артрозах і остеохондрозах.

Показання

Крем «Акулячий хрящ з бішофітом» ТМ «Сила коні» рекомендується застосовувати для комплексного лікування, як косметичний засіб допомоги при відкладенні солей у суглобах і підвищених навантаженнях на опорно-руховий апарат.

Не є лікарським засобом.

Протипоказання

Не застосовувати препарат при індивідуальній непереносимості компонентів крему.

Увага: не наносити крем на слизові оболонки, екзематозні поверхні і відкриті виразки. При попаданні в очі промити великою кількістю води.

Спосіб застосування та дози

Нанесіть крем на уражену ділянку легкими масажними рухами протягом 3-5 хвилин 2-3 рази в день.

Умови зберігання

Зберігати при температурі від + 5 ° С до +25 ° С.

24 місяці.

Реєстраційні данні

Інструкція для: Крем Сила Лошади Акулий Хрящ С Бишофитом 75 мл

Виробник: ТОВ ЛекоПро (Україна, Дніпро)

Реєстрація: 05.03.02-04/870

Додати відгук до товару

Відгук про Крем Сила Лошади Акулий Хрящ С Бишофитом 75 мл

Цей товар ще не має відгуків