Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Крем з гепарином ЕХPERT PHARMA (ЕКСПЕРТ ФАРМА) туба 25 г

Код: 85832
Крем з гепарином ЕХPERT PHARMA (ЕКСПЕРТ ФАРМА) туба 25 г
Ціна від 122.00 до 202.00 грн

Наявність у 50 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Показання

варикозне розширення вен

Галузь застосування

Флебологія

Форма випуску

М’які зовнішні

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Крем з гепарином ЕХPERT PHARMA (ЕКСПЕРТ ФАРМА) туба 25 г

Склад

«КРЕМ З ГЕПАРИНОМ», косметичний засіб

Не є лікарським засобом.

Склад: вода очищена, гліцерин, вазелінове масло, емульгатор № 1, анестезин (бензокаїн), кислота стеаринова, ніпагін, бензилнікотинат, ніпазол, гепарин натрію.

Опис

«Крем з гепарином» для профілактики та зменшення проявів втоми та відчуття важкості,свербіжу, набряків, напруги та болей в ногах, пов'язаних із порушеннями кровообігу в нижніх кінцівках. Активні компоненти у складі крему допомагають зменшити венозний застій,набряк, поліпшити прохідність судин, чинять знеболювальну дію.

Крем застосовується в якості засобу для догляду за шкірою ніг, схильних до варикозного розширення вен, з метою захисту та відновлення функціонального стану шкіру, покращення її зовнішнього вигляду. Складові крему зумовлюють дію спрямовану на поліпшення мікроциркуляції і трофіки тканин, послаблення больових відчуттів та запалення за рахунок антитромботичного та помірного протизапального впливу, що особливо важливо при варикозному розширенні вен та венозному застої. Ідеально підходить для людей, що працюють у положенні стоячи, ходять на підборах та людей з надмірною вагою.

Показання

Застосовувати в якості допоміжного засобу в комплексі профілактичних заходів при набряках, втомі та важкості у ногах, болю та неприємних відчуттях, пов'язаних із порушеннями кровообігу в нижніх кінцівках.

Застереження

Наявність у складі крему бензилнікотинату викликає швидкий гарячий приплив крові до шкіри, що спричиняє легку гіперемію шкіри. Проте у осіб з чутливою або реактивною шкірою, при тривалому застосуванні або нанесенні його на великі ділянки шкіри можливі місцеві реакції у вигляді гіперемії шкіри, зниження чутливості у місці застосування, алергічні реакції (шкірний висип, свербіж).

Припинити використання при появі подразнення.

Протестуйте продукт на невеликій ділянці здорової шкіри. Якщо протягом 3 годин побічних реакцій не спостерігається, повторіть тест на невеликій ділянці ураженої шкіри, потім почекайте 3 години до нанесення на більшу площу. Якщо у вас виникла побічна реакція, не продовжуйте використовувати продукт.

Протипоказання

Індивідуальна непереносимість до компонентів крему, підвищена схильність до кровоточивості, травматичне порушення цілісності шкірних покривів. Уникати потрапляння на слизові оболонки та відкриті рани! При попаданні крему в очі ретельно промити теплою водою. Перед застосуванням проконсультуватися з лікарем.

Спосіб застосування та дози

Крем рівномірно розподіляється по ходу необхідної ділянки знизу нагору 2-3 рази на день. Масажуючими рухами втирати до повного вбирання крему. Курс 4-8 тижнів.

Умови зберігання

Зберігати в упаковці виробника при температурі не вище +25 °С та відносній вологості повітря не вище 75 % у недоступному для дітей місці.

Форма випуску

Пакування: пачка картонна, містить тубу або банку, об’ємом від 10 г до 100 г.

Термін придатності

3 роки.

Додати відгук до товару

Відгук про Крем з гепарином ЕХPERT PHARMA (ЕКСПЕРТ ФАРМА) туба 25 г

Цей товар ще не має відгуків