Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Кверікс Форте капс. 500 мг №20

Код: 72775
Кверікс Форте капс. 500 мг №20
Ціна від 258.27 до 543.20 грн

Наявність у 46 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

імуномодулятор, загальнозміцнююча дія

Галузь застосування

загальна терапія

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Кверікс Форте капс. 500 мг №20

Склад

1 капсула містить Кверцефіт® (Quercefit®): кверцетин – фосфоліпідний комплекс у фітосомі (phytosome®) – 250 mg/мг (що еквівалентно 85 mg/мг чистого кверцетину), цинку бісгліцинат – 180 mg/мг (що еквівалентно 50 mg/мг чистого цинку);

допоміжні речовини: лецитин, кремнію діоксид колоїдний (Е551), целюлоза мікрокристалічна (Е460), кальцію стеарат (Е470); оболонка капсули: желатин. Продукт не містить глютен. Без ГМО.

До складу «Кверікс® форте» входить кверцетин – фосфоліпідний комплекс у фітосомі: інноваційна розробка компанії INDENA S.p.A., Італія.

Показання

Рекомендовано до раціону харчування як джерело кверцетину та додаткове джерело біодоступного цинку. Загальнозміцнюючий засіб, що посилює захист легенів та підтримку імунітету в період сезонного спалаху респіраторних інфекцій. Сприяє: підвищенню опірності орагнізму до інфекцій (зміцненню імунітету); підтримці нормального функціонального стану бронхів, легенів і дихання; зменшенню проявів алергії при наступних станах: бронхіальна астма, алергічний риніт, а також при атопічному дерматиті будь якої форми. Активні компоненти продукту мають імуномодулюючу, антиоксидантну, протизапальну, капіляростабілізуючу (знижують проникність капілярів) дію.

Протипоказання

Не вживати при індивідуальній непереносимості до компонентів продукту, а також до препаратів з Р-вітамінною активністю. Вагітним та жінкам, що вигодовують грудьми - за рекомендацією лікаря. Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання.

Перед прийомом продукту проконсультуватися з лікарем.

Добавка дієтична. Не є лікарським засобом.

Спосіб застосування та дози

Вживати дорослим по 1 капсулі 2 рази на день за 30 хвилин до прийому їжі, запиваючи невеликою кількістю води. Приймати протягом 7-10 діб, надалі - за погодженням з лікарем.

Умови зберігання

Форма випуску

Порошок по500 mg/мг в желатиновій капсулі. Допустимі мінусові відхили маси нетто не більше, ніж 9%.

Умови зберігання

В оригінальній упаковці виробника, в сухому та недоступному для дітей місці, при температурі від 5 °С до 30 °С і відносній вологості повітря не більше 75%.

Термін придатності

3 роки від дати виготовлення.

Реєстраційні данні

Додати відгук до товару

Відгук про Кверікс Форте капс. 500 мг №20

Цей товар ще не має відгуків