Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

L-AKK капсули №30

Код: 69549
L-AKK капсули №30
Ціна від 241.75 до 369.99 грн

Наявність у 1164 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Галузь застосування

кардіологія

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для L-AKK капсули №30

Склад

капсули (мг/1 капс): L-аргінін 500 мг, L-карнітин 100 мг, кверцетин 100 мг

Допоміжні речовини: крохмаль, діоксид кремнію, магнію стеарат.

L-Аргінін – амінокислота, яка належить до класу незамінних та є активним регулятором життєво важливих функцій організму: відповідає за синтез гормонів та ферментів, виступає активним донатором азоту, сприяє зменшенню напруженості гладкої мускулатури артерій, тим самим знижуючи діастолічну, нижню складову кров'яного тиску, бере участь в реакціях переамінування, підсилює очищення організму від накопичених продуктів обміну білків.

L-аргінін є одним з найефективніших стимуляторів продукції соматотропного гормону гіпофіза (гормону росту), і дозволяє підтримувати його концентрацію на верхніх межах норми. Завдяки цій властивості збільшується синтез білка, відбувається спалювання зайвого жиру та стимулюється зростання м'язових клітин.

L-карнітин володіє анаболічною, регенеративною дією, нормалізує апетит і регулює швидкість ліполізу. Останній ефект особливо важливий для людей, контролюючих свою вагу. Прийом L-карнітину стимулює процеси розщеплення підшкірних жирових відкладень і зменшує прояви целюліту.

Також L-карнітин стимулює енергетичні процеси в м'язових тканинах і життєво важливих органах, що призводить до збільшення працездатності.

Кверцетин – флавоноїд рослинного походження, що володіє протинабряковою, спазмолітичною, антигістамінною, протизапальною діями; антиоксидант, діуретик. Входить до групи вітамін P. Інгібує ензими (ліпоксигеназу), протизапальні медіатори, викид гістаміну. З кверцетину можуть утворюватися інші флавоноїди..

Кверцетин здатний нормалізувати артеріальний тиск і стимулювати вивільнення інсуліну, пригнічувати синтез тромбоксану, уповільнювати агрегацію тромбоцитів.

Показання

Рекомендовано вживати як додаткове джерело амінокислот та   вітамінів при підвищених розумових та фізичних навантаженнях, та як засіб, що сприятливо впливає на пам'ять, увагу та стан серцево-судинної системи.

Спосіб застосування та дози

Вживати: дорослим по 2 капсули 2 рази на добу / 1 саше-пакет на добу. Термін прийому – 4 тижні.

Без ГМО

Не є лікарським засобом.

Застереження

Не рекомендовано приймати дітям, вагітним, жінкам-годувальницям та при індивідуальній чутливості до компонентів продукту, не перевищувати рекомендовану добову дозу. Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Умови зберігання

Термін придатності

 3 роки від дати виготовлення.

Додати відгук до товару

Відгук про L-AKK капсули №30

Цей товар ще не має відгуків