Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

ЛайсДерм спрей від педикульозу 100 мл ТМ Магнолія

Код: 83264
ЛайсДерм спрей від педикульозу 100 мл ТМ Магнолія
Ціна від 235.72 до 260.01 грн

Наявність у 1227 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Показання

воші, гниди

Галузь застосування

паразитології

Форма випуску

Спрей зовнішній

Дозволено

для дітей/для дорослих

Дітям з

з 2 років

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для ЛайсДерм спрей від педикульозу 100 мл ТМ Магнолія

Склад

Water, Dimethicone (4%), Cananga Odorata Essential Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Essential Oil, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Acetic Acid, Triethylene Glycol, Benzyl Alcohol, Propilene Glycol, Methylclorisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Показання

Допоміжний засіб у випадку боротьби з педикульозом та його профілактики на основі ефірних олій та диметикону. Завдяки антисептичній та антибактеріальній дії ефірних олій лаванди і іланг-ілангу, спрей допомагає усунути свербіж і подразнення, що виникають внаслідок розчісування шкіри голови і сприяє швидкому загоєнню пошкоджень в місцях укусів. Одночасно з цим ефірні олії змінюють силу поверхневого натягу клею, яким приклеєні гниди до волосся. Це дозволяє легко вичісувати їх за допомогою спеціального металевого гребінця, який входить до комплекту. Крім того, до складу входить диметикон, який щільно огортає вошей та гнид, припиняючи тим самим водний та газовий обмін. В результаті чого ектопаразити гинуть.

Протипоказання

Застереження

Не використовувати при індивідуальній непереносимості компонентів спрею та сильних пошкодженнях шкіри. Уникати попадання в очі та на слизові оболонки. При попаданні в очі промити великою кількістю води. Звернутись до лікаря за необхідністю. Не використовувати дітям до 2-х років.

Спосіб застосування та дози

Нанести спрей на сухе волосся — спочатку на коріння волосся, а потім по всій довжині, поки волосся не стане злегка вологим. Слід звернути особливу увагу на ділянки на потилиці і за вухами. Надіти захисну шапочку, що входить в комплект, почекати 30 хв. Зняти шапочку, змити засіб з волосся теплою водою і видалити загиблі воші і гниди за допомогою спеціального гребінця.

Рекомендовано додатково використовувати шампунь проти вошей та гнид.

Умови зберігання

Умови зберігання

Зберігати у щільно закритій тарі на відстані не менше ніж 1 м від нагрівальних приладів за температури не нижче від +5 ºС до +25 ºС в критих складських приміщеннях, осторонь від джерел сонячного проміння.

Зберігати в місцях, недоступних для дітей.

Не є лікарським засобом.

Додати відгук до товару

Відгук про ЛайсДерм спрей від педикульозу 100 мл ТМ Магнолія

Цей товар ще не має відгуків