Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Лакталь Плюс капсули №45 (15+30)

Код: 83885
Лакталь Плюс капсули №45 (15+30)
Ціна від 466.76 до 704.99 грн

Наявність у 372 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

дисбактеріоз

Галузь застосування

гастроентерологія

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Лакталь Плюс капсули №45 (15+30)

Склад

капсула блакитного кольорумальтодекстрин, наповнювач (гідроксипропілметил-целюлоза), штами бактерій (Lactobacillus acidophilus La-14, Bifidobacterium lactis Bl-04), антиспікаючі агенти (магнію стеарат, кремнію діоксид), спіруліна, яблучний концентрат.

капсула червоного кольору: мальтодекстрин, наповнювач (гідроксипропіл-метилцелюлоза), ферментативний комплекс із ферментованих рослинних субстратів (амілаза, протеаза, глюкоамілаза, ліпаза, целюлаза, лактаза, пектиназа), фенхель (Foeniculum vulgare Mill.) плоди, що містить 1 % ефірної олії, β-галактозидаза (лактаза) з Aspergillus oryzae, м’ята (Mentha x piperita L.) листя, що містить 4% ефірної олії, аніс зелений (Pimpinella anisum L.), сухий екстракт плодів, антиспікаючий агент (кремнію діоксид), α-галактозидаза з Aspergillus niger, барвник (оксид заліза червоний), стабілізатор (геланова камедь).

Рекомендована щоденна порція містить

1 капсула блакитного кольору:

Lactobacillus acidophilus La-14

не менше 2 × 109 КУО/г (CFU/g)

Bifidobacterium lactis Bl-04

не менше 3 × 109 КУО/г (CFU/g)

капсули червоного кольору:

Ферментативний комплекс із ферментованих рослинних субстратів (амілаза, протеаза, глюкоамілаза, ліпаза, целюлаза, лактаза, пектиназа)

100 mg (мг)

Фенхель (Foeniculum vulgare Mill.) плоди, що містить 1 % ефірної олії

100 mg (мг)

β-галактозидаза (лактаза) з Aspergillus oryzae

50 mg (мг)

5000 ALU*

M’ята (Mentha x piperita L.) листя, що містить 4% ефірної олії

40 mg (мг)

Аніс зелений (Pimpinella anisum L.), сухий екстракт плодів

40 mg (мг)

α-галактозидаза з Aspergillus niger

10 mg (мг)

300 GaIU**)

*ALU (Acidlactaseunit) – кислотні одиниці лактази.

** GaIU (Alpha-galactosidaseunits) - альфа-галактозидазних одиниць.

Опис

ЛАКТАЛЬ ПЛЮС - це збалансований комплекс травних ферментів, пробіотиків та рослинних екстрактів, які сприяють підтримці нормального функціонування шлунково-кишкового тракту при станах, що пов’язані з підвищенням ризику розвитку кишкових розладів. Здоров'я травної системи може бути порушено надмірним або незбалансованим харчуванням, нерегулярним прийомом їжі, забрудненням продуктів харчування, змінами навколишнього середовища, стресами, вживанням антибіотиків або інших медикаментів.

Властивості

Науково доведені властивості складових дієтичної добавки:*

Фермент β-галактозидаза (лактаза) сприяє перетравленню та засвоєнню лактози у осіб, що мають проблеми з засвоєнням лактози молока у зв'язку з лактазною недостатністю. Фермент α-галактозидаза сприяє перетравленню та засвоєнню складних вуглеводів їжі (які містяться у волокнах овочів, злаків та бобових, а також крохмалі хліба, макаронних виробах, рисі, ячмені, полбі, кукурудзі), це зменшує їх ферментацію і перешкоджає виробленню кишкового газу. Пробіотики сприяють підтримці нормального балансу мікрофлори кишечника при станах організму, які можуть бути пов’язані з дисбалансом кишкової мікрофлори. Екстракти фенхелю, м'яти та анісу сприяють підтримці нормальної функції травлення, фізіологічній моториці шлунково-кишкового тракту та зменшенню скарг на вздуття.

Lactobacillus acidophilus одна з найбільш вивчених культур корисних мікроорганізмів, що в нормі входить до складу здорової кишкової мікрофлори, підтримує функціонування шлунково-кишкового тракту; сприяє адекватному співвідношенню мікробіоти кишечника. Баланс мікрофлори кишечника запобігає здуттю живота після прийому їжі та сприяє нормальній моториці.

Bifidobacterium lactis - це пробіотичні бактерії для здорового імунітету та нормальної функції кишечника, це один із особливо життєздатних, пробіотично ефективних мікроорганізмів. Ця бактерія може контролювати небажані кишкові бактерії та патогени, тим самим покращуючи здоров’я кишечника. Вона поліпшує бар'єрну функцію кишечника та зменшує пошкодження епітеліальних клітин, індуковане цитокінами. Ці процеси мають суттєве відношення як до порушень роботи шлунково-кишкового тракту, так і до системних запальних процесів. З цим пов’язують зменшення симптомів при синдромі подразненого кишечника.

Фенхель

Має вітрогінні властивості завдяки анетолу, сприяє зменшенню проявів метеоризму, в тому числі завдяки дії на гладенькі м’язи кишечника.

Ферментативний комплекс із ферментованих рослинних субстратів

Суміш травних ферментів (амілази, протеази, глюкозамілази, ліпази, целюлази, лактази та пектинази), що отримана в результаті ферментації мальтодекстринів, яка сприяє розщепленню білків, жирів та вуглеводів, а також складних вуглеводів їжі, і цим допомагає травленню. Єдина їжа, що містить активні ферменти для травлення - це сира їжа. Рекомендується вживати ферментні добавки, щоб допомогти перетравлювати їжу, тому що ми зазвичай не споживаємо достатньої кількості натуральних харчових ферментів для адекватного перетравлення спожитої їжі.

Аніс

Традиційно використовується при диспепсичних скаргах, таких як легкі шлунково-кишкові спазми, здуття живота і метеоризм.

М’ята

Ефірна олія м’яти володіє вітрогінними та спазмолітичними властивостями. Спазмолітичну дію олії м’яти пов’язують із розслабленням гладеньких м’язів кишечника завдяки впливу на кальцієві канали.

α-галактозидаза

Фермент α-галактозидаза дозволяє розщеплювати рафінозу, стахіозу та вербакозу складних вуглеводів їжі на фруктозу, глюкозу та галактозу. Таким чином, α-галактозидаза запобігає надходженню складних вуглеводів у товстий кишечник в нерозщепленому вигляді, чим попереджає зброджування їх бактеріями з вивільненням надлишкової кількості газів, що зменшує здуття.

β-галактозидаза (лактаза), яка додається разом із продуктами, що містять лактозу, допомагає засвоювати їжу людям, які мають непереносимість лактози та труднощі з її перетравлюванням, що сприяє зменшенню скарг на здуття живота, коліки.

* Будь ласка, зверніть увагу, що ці дослідження надаються лише з інформаційною метою і не призначені для медичної консультації. Якщо ви плануєте приймати ЛАКТАЛЬ ПЛЮС або будь-яку іншу дієтичну добавку, вам слід спочатку проконсультуватися з медичним працівником.

 

Показання

Рекомендовано для включення в раціони дієтичного харчування як додаткове джерело травних ферментів, пробіотичних бактерій та рослинних екстрактів з метою створення оптимальних дієтологічних умов для підтримки нормального стану травної системи, балансу мікрофлори кишечника та загального зміцнення організму.

Травні ферменти та штами пробіотичних бактерій використовують для корекції раціонів харчування людей:

  • при функціональних порушеннях роботи кишечника (синдромі подразненого кишечника; функціональній діареї, функціональному здутті та закрепі) ;
  • при непереносимості складних вуглеводів та/або лактози;
  • при проявах лактазної недостатності (діареї, здутті і болю в животі);
  • для відновлення кишкової мікрофлори після застосування антибіотиків;
  • при станах організму (атопічний дерматит, синдром подразненої кишки та ін.), які можуть бути пов’язані з дисбалансом кишкової мікрофлори та нестачею травних ферментів.

Протипоказання

Застереження

дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного різноманітного збалансованого харчування та здорового способу життя. Уникати споживання у випадку відомої гіперчутливості до одного або декількох компонентів, при порушенні згортання крові, гострих захворюваннях шлунково-кишкового тракту. Людям зі значно зниженим імунітетом, вагітним жінкам або жінкам, які годують груддю - споживати тільки після консультації з лікарем. Перед споживанням рекомендована консультація лікаря. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Споживайте продукт під час прийому їжі, що містить лактозу.

Спосіб застосування та дози

Дорослим – 3 капсули в день:

1) вранці натщесерце – одна капсула блакитного кольору запиваючи достатньою кількістю води

2) за 30 хвилин до обіду – одна капсула червоного кольору запиваючи достатньою кількістю води

3) за 30 хвилин до вечері – одна капсула червоного кольору запиваючи достатньою кількістю води

Рекомендований термін споживання: визначається лікарем індивідуально.

Умови зберігання

Форма випуску

45 капсул; один блістер по 15 капсул блакитного кольору, два блістера по 15 капсул червоного кольору, у пачці з інструкцією. Маса нетто: 18 g (г) ± 7,5%.

Умови зберігання

зберігати в оригінальній упаковці для захисту від дії світла при температурі від 8 °С до 25 °СЗберігати в недоступному для дітей місці.

Термін придатності

2 роки від дати виробництва, зазначеної на пачці.

Додати відгук до товару

Відгук про Лакталь Плюс капсули №45 (15+30)

Цей товар ще не має відгуків