Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Ламінарія табл. 0,2 г №50

Код: 64106
Ламінарія табл. 0,2 г №50
Ціна від 42.88 до 42.88 грн

Наявність у 1 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Форма випуску

Таблетки і капсули

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Ламінарія табл. 0,2 г №50

Склад

Ламінарії екстракт – 5,0 мг, допоміжні речовини.

ОПИС ДІЮЧИХ РЕЧОВИН

Ламінарія (морська капуста) – бура водорість, яка є найбагатшим природним джерелом йоду, необхідного для синтезу гормонів щитовидної залози – тироксину і трийодтироніну, і нормального її функціонування. Фізіологічна роль гормонів щитовидної залози дуже велика: контроль за інтенсивністю основного обміну, вплив на водно-сольовий, жировий і вуглеводний обміни.

Як гормони, тироксин і трийодтиронін знаходяться в постійному зв’язку з іншими залозами внутрішньої секреції, особливо з гіпофізом і статевими залозами, регулюють діяльність мозку, нервової і серцево-судинної систем, стимулюють ріст і розумовий розвиток дитини. Регулярний прийом ламінарії сприяє зниженню ризику розвитку захворювань щитовидної залози, ендемічного зобу і пов’язаних з ними порушень, викликаних нестачею йоду в організмі. Крім йоду, ламінарія багата білковими речовинами, вітамінами, макро- і мікроелементами, альгінової кислотою та її солями, манітом, полісахаридами та ін. біологічно активними сполуками, які надають позитивний вплив на організм в цілому. Клітковина ламінарії сприяє зниженню вмісту холестерину в крові, що є прекрасною профілактикою атеросклерозу. Біологічно активні сполуки ламінарії також надають подразнюючу дію на рецептори слизової оболонки кишечника і легкий послаблюючий ефект.

ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ ККАЛ / 100 Г

206,675 ккал

ХАРЧОВА (ЖИВИЛЬНА) ЦІННІСТЬ В 100 Г ПРОДУКТУ

Білки – 0,3 г; вуглеводи – 5,12 г; жири – 0,075 г.

Показання

Додаткове джерело природного йоду. Сприяє покращенню функціонального стану щитовидної залози, нормалізації обміну речовин.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів, вагітність, лактація, діти до 14 років.

Спосіб застосування та дози

Дорослим по 1 таблетці один раз на день під час прийому їжі. Курс прийому – один місяць, в подальшому тривалість застосування і можливість повторного курсу узгоджувати з лікарем.

Умови зберігання

ФОРМА ВИПУСКУ

Таблетки по 200 мг № 50

ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ

24 місяці

Додати відгук до товару

Відгук про Ламінарія табл. 0,2 г №50

Цей товар ще не має відгуків