Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Ловер капсули №20 (10х2)

Код: 67370
Ловер капсули №20 (10х2)
Ціна від 276.28 до 501.30 грн

Наявність у 1022 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

дисбактеріоз

Галузь застосування

гастроентерологія

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дітей/для дорослих

Дітям з

з 12 років

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Ловер капсули №20 (10х2)

Склад

Склад вмісту 1 кишковорозчинної капсули: життєздатні молочнокислі бактерії (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei)непатогенний ентерокок (Streptococcus thermophilus) не менше 1•108 КУО, біфідобактерії (Bifidobacterium bifidumB.longum) 1•108 КУО, пропіоновокислі бактерії (Propionibacterium freudenreichii) 1•108 КУО, цинк – 15 мг (mg).

Поживна (харчова) цінність на 100 г/1 капсула: білки – 2,5 г / 0,05 г, вуглеводи, – 90 г(g) / 0,18 г(g), цукри – 0 r (g); сіль - 0 г (g).

Калорійність (енергетична цінність) на 100 г(g) / 1 капсулу: 378 ккал / 0,9 ккал.

Показання

«ЛОВЕР» рекомендован в якості харчової добавки, як додаткове джерело життєздатних бактерій та цинку для дорослих і дітей від 12 років. З метою усунення дисбактеріозу та підвищення місцевого і загального імунітету при інфекційно-запальних захворювань піхви (бактеріального вагінозу та захворювань, що передаються статевим шляхом). При використанні препаратів екстреної контрацепції, місцевих протимікробних препаратів або гормональних препаратів - аналогів прогестерону, системних глюкокортикостероїдів, барбітуратів, антибіотиків за для профілактики дисбактеріозу та запобігання виникнення антибіотико-асоційованої діареї. При станах після гінекологічних  хірургічних втручань, хіміотерапії, променевої терапії, радіотерапії  та при вагітності. При профілактиці та комплексній терапії дисбактеріозу, пов’язаному з гастроентеритами бактеріальної або вірусної природи. Для запобігання рецидиву у пацієнтів з хронічними запальними захворюваннями кишківника (хвороба Крона, виразковий коліт, інше). У пацієнтів з частими алергіями та/або атопічними захворюваннями. При гострих та хронічних дерматитах, дерматозах, вугровій хворобі, екземі, себорейному дерматиті, нейродерматиті, тощо. При синдромі подразненого кишківника та для пацієнтів з частими запорами з метою поліпшення мікрофлори і впливу на частоту дефекації та на консистенцію стулу.

Протипоказання

підвищена особиста чутливості до окремих компонентів.

Не перевищувати зазначену рекомендовану кількість для щоденного споживання.

Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Спосіб застосування та дози

рекомендується дорослим та дітям старше 12 років по 1 капсулі 2 рази на добу до або під час вживання їжі. Якщо дитина або дорослий не може проковтнути капсулу, її вміст необхідно змішати у чайній ложці кип'яченої води, соку або молока кімнатної температури і відразу випити.

Термін вживання: 14 днів, в подальшому термін вживання узгоджувати з лікарем.

Застосування у період вагітності або годування груддю

Дозволено застосування в період вагітності та годування груддю.

Умови зберігання

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці виробника, в сухому, недоступному для дітей місці, за температури від 2 °C до 6°C.

Форма випуску

кишковорозчинні капсули № 20 по 10х2 у блістері та картонній упаковці.

Не є лікарським засобом.

Без ГМО

Мінімальний термін придатності або дата «Вжити до» (при терміну придатності: 12 місяців), номер партії: вказано на упаковці.

Додати відгук до товару

Відгук про Ловер капсули №20 (10х2)

15.08.2021

Цинк – кладезь невероятного здоровья! Если вы знаете что такое угри и вообще проблемы с кожей, то Ловер справится с этим в два счета! Препарат регулирует работу ЖКТ, борется со всяческими проблемами (воспалительными процессами) в организме и повышает иммунитет, и все это в конечном итоге даст вам чистую кожу и избавит от комплексов!

15.10.2020