Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Мальдігола спрей для рот. пор. 25мл

Код: 70400
Мальдігола спрей для рот. пор. 25мл
Ціна від 196.00 до 196.00 грн

Наявність у 3 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

грип, ГРВІ, інші вірусні інфекції

Галузь застосування

застудні захворювання

Форма випуску

Спрей оральний

Дозволено

для дітей/для дорослих

Дітям з

з 12 років

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Мальдігола спрей для рот. пор. 25мл

Склад

Екстракти хлорофу евкаліпта, юглон волоського горіха, червоного грейпфрута (нарингин), бета-глюкан, масло шавлії, натрію альгінат, гіалуронова кислота, гліцерин, ПЕГ-40, ароматизатор, сорбітол, аспартам, д-пантенол, вода.

Опис

Надає природний захист від збудників інфекцій на «вхідних воротах». Сприяє знешкодженню вірусів і бактерій зі слизової рота і горла, надає протизапальну дію і створює тонкий захисний зволожуючий шар на слизових оболонках, який служить бар'єром для проникнення і розмноження вірусів і бактерій, знижує відчуття першіння і болю в горлі.

Завдяки компоненту, натуральному бета-глюкану, активує місцевий імунітет, забезпечує захист організму від вірусів і бактерій на «вхідних воротах». Активує лейкоцити і стимулює захисні процеси, такий як фагоцитоз, так і протимікробну активність.

Компоненти природного походження (екстракт хлорофу евкаліпта, екстракт юглон волоського горіха) мають місцеву противірусну, протимікробну, протизапальну, імуностимулюючу дію без системного впливу на організм.

Нарингін - унікальний по антимікробним властивостям флавоноїди з плодів грейпфрута. Має властивості природного антибіотика, здатність пригнічувати ріст потенційно небезпечних, патогенних бактерій, грибків, вірусів і одноклітинних паразитів. Антимікробні властивості грейпфрута визначають його призначення для надійного захисту від застуди, ГРЗ, ГРВІ.

Масло шавлії - бореться з бактеріями, які можуть процвітати в ротоглотці. Має помірну антимікробну активність по відношенню до різних штамів бактерій і має протигрибкову дію. Пом'якшує першіння і біль в горлі.

Натрію альгінат, гіалуронова кислота, Д-пантенол, гліцерин сприяють тривалому зволоженню, пом'якшенню, обволікають і полегшують відчуття першіння і болю в горлі.

Таким чином, Мальдігола, спрей для горла сприяє комплексному захисту слизової рота і горла при простудних та інфекційних захворюваннях, ГРВІ, зменшення проявів і тривалості симптомів.

Показання

При першінні і болю в горлі, для усунення дискомфорту і полегшення процесу ковтання, має здатність зниження ризику інфекційних захворювань в період епідемій респіраторних захворювань.

Протипоказання

Призначений для дітей старше 12-ти років і дорослих.

  • Не застосовуйте дітям до 12 років.
  • Не застосовуйте при підвищеній чутливості до компонентів продукту.
  • Щоб уникнути передачі збудників, один розпилювач повинен використовуватися тільки однією людиною.
  • При відсутності ефекту протягом 7 днів застосування, зверніться до лікаря.
  • У вагітних застосування продукту тільки після консультації лікаря.
  • Не використовуйте засіб, якщо при першому відкритті цілісність флакона була порушена або він має зовнішні пошкодження.
  • Зберігайте в недоступному для дітей місці.

Спосіб застосування та дози

Дітям старше 12 років і дорослим, по 1-2 натискання, після їжі, до 5 разів на день, в залежності від індивідуальних потреб. Не запивати водою.

Ввести розпилювач у ротову порожнину, натиснути на дозатор 1-2 рази. Після використання очистити насадку-розпилювач мильною водою, промити і висушити.

Додати відгук до товару

Відгук про Мальдігола спрей для рот. пор. 25мл

Цей товар ще не має відгуків