Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Маример бебі аспіратор назальний дитячий з 1 фільтром та 1 насадкою

Код: 85162
Маример бебі аспіратор назальний дитячий з 1 фільтром та 1 насадкою
Ціна від 503.15 до 833.90 грн

Наявність у 82 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

промивання носа

Галузь застосування

отоларингологія

Форма випуску

Інші

Дозволено

для дітей

Дітям з

з народження

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Маример бебі аспіратор назальний дитячий з 1 фільтром та 1 насадкою

Склад

Опис

Назальний аспіратор Маример бебі® – ідеальне рішення для очищення носа дитини. Форма й м'яка текстура насадки забезпечують дитині максимальний комфорт під час введення в ніс. Фільтр назального аспіратора Маример бебі® має стрічку, яка дозволяє легко змінити фільтр, не забруднюючи руки. Технологія фільтрації забезпечує ефективне очищення носових ходів завдяки високій ефективності відсмоктування. Слиз видаляється без зусилля, накопичується в грушоподібному резервуарі та не стікає назад до носа дитини.

Протипоказання

Застереження

Якщо симптоми зберігаються або посилюються, зверніться до лікаря.

Про будь-які серйозні небажані явища, пов’язані з використанням цього пристрою, просимо повідомляти Laboratoires Gilbert сайт: https://marimer.ua/

Одноразові фільтри постачаються в окремій пачці в кількості 20 штук.

ЗБЕРІГАТИ В НЕДОСТУПНОМУ ТА НЕПОМІТНОМУ ДЛЯ ДІТЕЙ МІСЦІ.

Спосіб застосування та дози

Рекомендації щодо застосування

Вимийте руки. Відкрийте корпус назального аспіратора шляхом від’єднання резервуара [Б] від основи [Г]. Вимийте насадку для носа [A] та резервуар [Б] за допомогою гарячої мильної води, а потім промийте чистою водою. Висушіть. Під’єднайте резервуар [Б] до основи [Г].

Очищення носових ходів дитини

Покладіть дитину на пеленальний стіл і підніміть їй голову. Уведіть фізіологічний розчин або розбавлений сольовий ізотонічний розчин у кожну ніздрю дитини для полегшення відсмоктування секрету. Помістіть загубник [Д] собі в рот. Розмістіть назальну насадку [A] у ніздрю дитини та відсмокчіть секрет. Повторіть процедуру на другій ніздрі.

Поради після кожного використання

Відкрийте назальний аспіратор [Б+Г] та видаліть фільтр [В], використовуючи стрічку. Утилізуйте фільтр. Після кожного використання вимийте насадку [A] та резервуар [Б] гарячою мильною водою та промийте чистою водою. Висушіть. Встановіть фільтр Маример [В] в резервуар [Б]. Потім під’єднайте резервуар [Б] до основи [Г]. Зберігайте дитячий назальний аспіратор в упаковці виробника. Перед кожним використанням переконайтеся, що всі компоненти виробу мають задовільний стан. При перших ознаках зносу або пошкодження замініть дитячий назальний аспіратор та/або насадку. Не кип'ятіть. При необхідності, проконсультуйтеся з фармацевтом.

Додати відгук до товару

Відгук про Маример бебі аспіратор назальний дитячий з 1 фільтром та 1 насадкою

Цей товар ще не має відгуків