Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Олія косметична Ароматика проти зморшок 50 мл

Код: 58637
Олія косметична Ароматика проти зморшок 50 мл
Ціна від 104.00 до 148.73 грн

Наявність у 24 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Галузь застосування

дерматокосметологія

Форма випуску

Масла

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Олія косметична Ароматика проти зморшок 50 мл

Склад

Натуральні рослинні олії: виноградних кісточок, жожоба; натуральні ефірні олії: ліметтова, неролієва, рожева, санталова.

Не містить консервантів, барвників і синтетичних добавок.

Опис

Олія косметична Ароматика проти зморшок приготовлена на основі жирних рослинних олій виноградних кісточок і жожоба з додаванням ліметтової, неролієвої, рожевої і санталової ефірних олій. Не містить консервантів, барвників і синтетичних добавок.

Це прекрасний зволожуючий і пом'якшувальний засіб по догляду за обличчям і тілом, яке підходить для шкіри будь-якого типу. Вона має виражену омолоджуючу дію на шкіру, відновлює її первозданну пружність і еластичність. Олія ліквідує пересушення і огрубіння шкіри, освіжає і оживляє стомлену і в'ялу шкіру. Є чудовим профілактичним засобом появи зморшок, а при регулярному використанні сприяє усуненню вже наявних зморшок (особливо віртуозно розгладжує сітчасті зморшки під очима).

Застосування олії корисно для всіх типів шкіри, а особливо зрілої, старіючої, збезводненої і подразненої. Оскільки олія покращує циркуляцію крові і живлення шкіри, вона з успіхом застосовується для догляду за сухою, потрісканою, шкірою, що лущиться, запаленою і чутливою шкірою. Олія усуває гіперчутливість шкіри, звужує капіляри, знімає почервоніння, усуває видимий судинний малюнок і купероз, відновлює захисну мантію, стягує пори і нормалізує роботу сальних залоз, сприяючи усуненню вугрової висипки на жирній шкірі. Його можна використовувати для щоденного догляду за шкірою навколо очей, а також сухими, обвітреними і потрісканими губами. Олія усуває набряклість, припухлість повік, розпливчастість контурів особи і темні кола під очима. Злегка відбілюючи шкіру, надає їй рівний і красивий колір.

Олія ефективно усуває сухість, лущення і запалення шкіри, які викликані впливом агресивних факторів зовнішнього середовища. Володіючи вираженими цитофілактичними властивостями, олія стимулює оновлення клітин шкіри і сприяє швидкій її регенерації. Антисептичні властивості олії допомагають швидко залікувати рани, нагноєння, позбутися від прищів і фурункулів. Цілющу дію на шкіру олія надає при алергічних дерматитах і екземі, що супроводжуються сверблячкою.

Протипоказання

Індивідуальна непереносимість окремих компонентів олії.

Спосіб застосування та дози

Суміш наносити щодня вранці і ввечері на попередньо очищену шкіру обличчя і шиї (а при необхідності і рук), легко масажуючи її до повного усмоктування олії.

Реєстраційні данні

Додати відгук до товару

Відгук про Олія косметична Ароматика проти зморшок 50 мл

Цей товар ще не має відгуків