Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Олія насіння кунжуту 200 мл

Код: 85736
Олія насіння кунжуту 200 мл
Ціна від 64.60 до 88.50 грн

Наявність у 19 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Галузь застосування

краса і здоров’я

Форма випуску

Масла

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Олія насіння кунжуту 200 мл

Склад

У складі кунжутної олії практично в рівних частках присутні найкорисніші жирні кислоти - поліненасичена лінолева (Омега-6) (40-46%) і мононенасичена олеїнова (Омега-9) (38-42%) (вміст ліноленової кислоти Омега-3 кислоти в кунжутній олії незначний - 0,2%).

Опис

Комплекс Омега-6 і Омега-9 жирних кислот, що входить до складу кунжутної олії, сприяє поліпшенню роботі серцево-судинної, статевої, ендокринної та нервової систем, нормалізації жирового обміну і рівня цукру в крові, зміцненню імунітету, зниження ризику розвитку онкологічних захворювань, а також нейтралізує негативний вплив на організм людини різного роду шкідливих речовин (шлаки, токсини, канцерогени, радіонукліди, солі важких металів).

Кунжутна олія багата вітамінами-антиоксидантами Е, А і С, які благотворно впливають на діяльність серцево-судинної системи, мають потужну імуностимулюючу дію, а також мають протизапальну і ранозагоювальну властивостями. Вітаміни групи B вітаміни Е, А і С, що входять до складу комплексу, сприяють поліпшенню функцій зорового апарату, а також надають дуже сприятливий вплив на стан шкіри, нігтів і волосся (в зв'язку з цим кунжутна олія, насичена вітамінами «молодості» Е , А і С протягом багатьох століть знаходить широке і різноманітне застосування в косметології).

Кунжутна олія також є відмінним джерелом необхідних для людського організму макро- і мікроелементов. За вмістом необхідного для повноцінного розвитку кісткової і хрящової тканини кальцію кунжутна олія є рекордсменом серед більшості продуктів харчування (всього 1 чайна ложка кунжутної олії може задовольнити добову потребу організму в цьому макроелементі) . Висока також концентрація в складі кунжутної олії калію, фосфору, магнію, марганцю, цинку, заліза (докладно про корисні властивості магнію ви можете дізнатися в статті «Рижикова масло», а інформація про користь для людського організму цинку наведена в статті «Гарбузова олія») .

Кунжутна олія, як і інші харчові рослинні олії, містить в своєму складі фітостероли (благотворно впливають на імунітет, стан шкіри, функції ендокринної і репродуктивної системи) і фосфоліпіди (необхідні для правильного функціонування печінки, головного мозку, серцево-судинної і нервової системи, а також для кращого засвоєння організмом вітамінів А і Е).

Кунжутна олія, крім того, містить в своєму складі, потужний антиоксидант сквален, необхідний для повноцінного синтезу статевих гормонів, що сприяє зниженню в крові рівня холестерину і зміцненню імунітету, що володіє вираженими бактерицидними і протигрибковим властивостями.

Показання

Рекомендовано використовувати для підвищення опірності організму бронхо-легеневих захворювань, при загальному виснаженні організму.

Додати відгук до товару

Відгук про Олія насіння кунжуту 200 мл

Цей товар ще не має відгуків