Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Омега 3-6-9 Апнас Натурал (Apnas Natural) з зеленим чаєм капсули №100

Код: 72707
Омега 3-6-9 Апнас Натурал (Apnas Natural) з зеленим чаєм капсули №100
Ціна від 792.00 до 958.08 грн

Наявність у 3 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

атеросклероз, дисліпідемія

Галузь застосування

загальна терапія

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Омега 3-6-9 Апнас Натурал (Apnas Natural) з зеленим чаєм капсули №100

Склад

1 капсула містить: очищений концентрат риб'ячого жиру (ЕПК 164 мг і ДГК 109 мг) - 910 мг, лляна олія - 40 мг, екстракт зеленого чаю (80%) - 40 мг.

Показання

Омега-3,6,9 є натуральним комплексом есенціальних жирних кислот, які забезпечують цілісність мембран клітин і є структурними компонентами головного мозку, серця, печінки та інших органів, а отже і необхідними для їх нормального функціонування. Комплекс сприяє зниженню рівня холестерину і запобігає розвитку атеросклерозу, інсульту, інфаркту міокарда. Незамінні жирні кислоти захищають сітківку ока і покращують гостроту зору. Забезпечують зменшення запалення в суглобах при артритах, збільшують активність головного мозку та покращують настрій. ОМЕГА-3,6,9 жирні кислоти мають загальнозміцнюючу дію, підсилюють стійкість організму до стресів, а також за рахунок антиоксидантної дії попереджають передчасне старіння організму. Прискорюють регенерацію тканин і загоєння ран, покращують стан шкіри. Нормалізують гормональний баланс і артеріальний тиск.

Екстракт зеленого чаю є джерелом біофлавоноїдів і вітаміну С. З одного боку має антиоксидантну дію, посилює дію жирних кислот по нейтралізації негативного впливу вільних радикалів і захищає клітини від руйнування на всіх рівнях. З іншого боку, є природним тоніком і надає прилив сил, енергії і бадьорості організму.

Комплекс Омега-3,6,9 з екстрактом зеленого чаю знижує ризик розвитку онкологічних захворювань.

Протипоказання

Індивідуальна непереносимість окремих компонентів.

Застереження

Не слід використовувати як заміну повноцінному раціону харчування. Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Перед застосуванням бажано проконсультуватися з лікарем. Вагітним перед застосуванням обов'язкова консультація лікаря. Не є лікарським засобом. Рекомендується в якості дієтичної добавки до раціону харчування.

Спосіб застосування та дози

По 2 капсули на день під час їди.

Умови зберігання

Умови зберігання

Зберігати в сухому, захищеному від світла та дітей місці при температурі не вище 25° С в оригінальній упаковці. Після відкриття упаковки зберігати в прохолодному, сухому місці.

Форма випуску

Капсули.

Упаковка

100 капсул.

Додати відгук до товару

Відгук про Омега 3-6-9 Апнас Натурал (Apnas Natural) з зеленим чаєм капсули №100

Цей товар ще не має відгуків