Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Панавір Інлайт спрей з евкаліптом 40 мл

Код: 53585
Панавір Інлайт спрей з евкаліптом 40 мл
Ціна від 420.10 до 420.10 грн

Наявність у 1 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Форма випуску

Спрей оральний

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Панавір Інлайт спрей з евкаліптом 40 мл

Склад

Поліетиленгліколь, вода, нітрат лантану, натрію гідроксид, полісахариди пагонів Solanum tuberosum, ПЕГ-40 гідрогенізована рицинова олія, олія евкаліпта.

Активні компоненти спрею: полісахариди пагонів Solanum tuberosum (Панавір®) і масло евкаліпта (Oleum Eucalypti) перешкоджають розвитку запальних процесів, противірусну, регенеруючою, бактерицидну, антисептичну дію, прискорюють відновлення епітелію слизової оболонки, зміцнюють природний захист організму, володіють тривалою захисною дією.
Полісахариди пагонів Solanum tuberosum (Панавир®) – рослинні біологічно активні полісахариди, які мають протизапальну, противірусну, імуномодулюючу, ранозагоювальну і регенеруючі властивості, а також тривалою захисною дією.
Масло евкаліпта (Oleum Eucalypti) – має бактерицидну, антисептичну, протизапальну, загоюючою властивостями. Має імуномодулюючу дію, зміцнює природний захист організму і бореться з вірусами.

ПАНАВІР ІНЛАЙТ СПРЕЙ З ЕВКАЛІПТОМ

Спрей для порожнини рота ПАНАВІР® ІНЛАЙТ з полісахаридами пагонів Solanum tuberosum (Панавир®) і евкаліптом сприяє підтримці слизової оболонки порожнини рота в нормальному функціональному стані.

Протипоказання

Індивідуальна непереносимість окремих компонентів препарату.

Спосіб застосування та дози

Для зниження ризику запальних захворювань порожнини рота - наносити на поверхню слизових оболонок рота (два рази в день: вранці і ввечері) шляхом 2-3 натискань, при необхідності повторити. Максимальний ефект спостерігається при щоденному застосуванні.
При симптомах застуди – можливо більш часте застосування, від 2 до 5 разів на добу. Максимальний ефект спостерігається при щоденному застосуванні.

Спрей Панавір® Інлайт:

  • сумісний з засобами від ГРВІ та грипу, з протизапальними засобами;
  • не токсичний, не містить спирту і гормонів;
  • не має протипоказань до багаторазового і тривалого застосування.

Побічні реакції

Не виявлено. Спрей для порожнини рота Панавір® Інлайт не токсичний, не має протипоказань до багаторазового і тривалого застосування, не має протипоказань до застосування у вагітних жінок. Алергічних реакцій не відмічалося.

Умови зберігання

Форма випуску

Спрей Панавір Інлайт випускається у флаконах об'ємом 40 мл Упаковка додатково укомплектована довгою насадкою для зручності зрошення порожнин.

Умови зберігання спрею Панавір Інлайт

При температурі від 5 до 25 °C.

Термін придатності спрею

5 років з дати виготовлення.

Додати відгук до товару

Відгук про Панавір Інлайт спрей з евкаліптом 40 мл

Цей товар ще не має відгуків