Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Пантенол-Інтенсив крем 75 мл

Код: 77956
Пантенол-Інтенсив крем 75 мл
Ціна від 48.50 до 72.10 грн

Наявність у 41 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

виразки, рани, пролежні, опіки

Галузь застосування

дерматологія

Форма випуску

М’які зовнішні

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Пантенол-Інтенсив крем 75 мл

Склад

Water, D-Panthenol, Perfume Oil, Glycerin, Propylene Glycol, Aloe (Vera) Barbadensis Leaf Juice, Stearic Acid, Distillated Monoglyceridе, Glycerinmonostearatе, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristat, Lanolin, Sweet Almond Oil, Macadamia Oil, Dimethicone, Allantoin, Vitamin Complex: A, E, F; Fragrance, Xanthan Gum, Triethanolamine, Phenonip.

Показання

Крем косметичний «ПАНТЕНОЛ-INTENSIVE» - ефективний регенеруючий засіб від опіків з Д-пантенолом, натуральним соком Алое Вера, алантоїном і вітамінним комплексом АЕF. Активно відновлює гідробаланс шкіри при сонячних і побутових опіках і пошкодженнях шкіри, надає загоюючу, зволожуючу і протизапальну дію, миттєво заспокоює запалену шкіру. Натуральні олії макадамії і солодкого мигдалю живлять ліпідний шар шкіри, пом'якшують і забезпечують захист від впливів зовнішніх факторів.

Можливе використання в якості екстразволожувального засобу для сухої збезводненої шкіри і для підтримки належного рівня зволоження і пружності.

Протипоказання

Застереження

Не застосовувати при гіперчутливості до компонентів складу.

Спосіб застосування та дози

Невелику кількість крему нанести на чисту шкіру, рівномірно розподілити легкими рухами. При необхідності нанести додатково.

Умови зберігання

Умови зберігання

При температурі від +5 ° C до +25 ° C на відстані не менше 0,5 м від нагрівальних приладів, не допускати попадання прямих сонячних променів.

Термін придатності

36 місяців від дати виготовлення.

Додати відгук до товару

Відгук про Пантенол-Інтенсив крем 75 мл

Цей товар ще не має відгуків