Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Педіакід (Pediakid) Сироп Омега-3 125 мл

Код: 66658
Педіакід (Pediakid) Сироп Омега-3 125 мл
Ціна від 491.00 до 499.00 грн

Наявність у 106 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Інструкція для Педіакід (Pediakid) Сироп Омега-3 125 мл

Склад

сироп агави 40%, очищенна вода, волокна акації 15%, натуральний деодорований риб'ячий жир з високим вмістом DHA та Омега 3 (антиоксидант вітамін Е), натуральний концентрований сік малини, комплекс вітамінів та мінералів: вітамін С, вітамін Е ацетат, глюконат магнію, вітамін А ацетат (антиоксидант: вітамін Е, реовина, що запобігає злипанню: фосфат кальцію), вітамін D3 (антиоксидант: вітамін Е), фосфат натрію; ароматизатори лимону та коли, емульгатор: соєвий лецитин, консервант: сорбат калію.

Без глютену. 

ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ 2 ЧАЙНИХ ЛОЖОК (10 МЛ)* :

  • Риб'ячий жир: 250мг
  • Омега 3: 117,5мг
  • Докозагексаєнова кислота (DHA): 100 мг
  • Ейкозапентаєнова кислота (EPA): 14.6 мг
  • Вітамін C: 40 мг (50% РС)
  • Вітамін E: 6 мг (50% РС)
  • Вітамін A: 400 мг (50% РС)
  • Вітамін D: 2.5 мг (50% РС)
  • Магній: 0.2 мг (0,06% РС)
  • Фосфор: 0.2 мг (0,02% РС) 

Показання

  • Багатий на жирні кислоти Омега-3, DHA, які підтримують правильне функціонування когнітивної функції (пам'ять, концентрація)
  • Багатий на вітаміни A, C, D, E

Ексклюзивна інновація: нектар Агави Рослинний цукор ( має м’який смак і менш густий за мед) вироблений у Мексиці і міститься у всіх формулах сиропа PEDIAKID. Він складається з натурального нерафінованого цукру, надаючи йому конкретні специфічні властивості.

(* при вживанні 250 mg на день).

Сироп для дітей на основі DHA натурального походження, Вітамінів C-A-E-D , Магнія і Фосфора.

Підчас шкільного періоду, коли інтелектуальна діяльність дитини є особливо інтенсивною, вона потребує концентрації уваги. Багатий на жирні кислоти Омега-3 з риб'ячого жиру, а також DHA, Pediakid Сироп Омега 3 підтримує когнітивні функції (пам'ять, концентрацію уваги, зір, навчання ...).

Має смак лимона-коли, Omega 3 Pediakid  ідеально підходить в разі підвищеної уваги дитини в шкільний період. Флакон 125 мл.

Спосіб застосування та дози

приймайте разом з повноцінним і різноманітним харчуванням. Збовтати перед вживанням.

До 5 років: 1 чайна ложка на день, після їжі.

Після 5 років: 1-2 чайні ложки на день після сніданку чи обіду.( Якщо дитина обідає у столовій, то їй можна у ввечері дати 2 чайні ложки).

Курс 1 місяць. При необхідності, курс можна повторювати кілька разів на рік. Також придатний для дорослих та дітей старше 15 років 

Умови зберігання

зберігати в недоступних місцях для дітей, подалі від джерел тепла і вологи. Споживайте як частину різноманітного і збалансованого харчування і здорового способу життя. Не перевищуйте рекомендованої дози. Щоб досягти позитивного ефекту у дорослих треба приймати по 250 мг DHA в день. Термін придатності зазначений на упаковці. Після відкриття зберігати у холодильнику і вжити протягом 30 днів. 

Додати відгук до товару

Відгук про Педіакід (Pediakid) Сироп Омега-3 125 мл

Цей товар ще не має відгуків

Всі варіанти товару: