Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Пластир косметичний +103 Плюс від мозолів, бородавок №5

Код: 62374
Пластир косметичний +103 Плюс від мозолів, бородавок №5
Ціна від 54.90 до 104.30 грн

Наявність у 17 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Форма випуску

Пластир

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Пластир косметичний +103 Плюс від мозолів, бородавок №5

Склад

Опис

Пластир косметичний +103 Плюс від мозолів і бородавок - косметичний засіб, який призначений як аплікація на шкіру для естетичних функцій, яий пом'якшує і зволожує загрубілі ороговілі тканини сухих і твердих мозолів, бородавок, натоптишів і сприяє швидкому відлущуванню клітин епідермісу шкіри.

Пластир косметичний +103 Плюс від мозолів і бородавок - це смужка на полімерній основі з пінополіетіленовим кільцем, в середині якого розміщена прокладка, яка містить 40% розчин саліцилової кислоти.

Протипоказання

Підвищена чутливість до компонентів пластиру. Діабет, порушення кровообігу. Не наносити на подразнену або інфіковану шкіру.

Спосіб застосування та дози

Перед використанням необхідно вийняти пластир з паперового пакета, зняти захисну плівку і кільцем докласти на ділянку чистою сухою мозолі або бородавки, а край пластиру притиснути до шкіри. Зняти пластир через 24-48 годин. При необхідності повторювати процедуру кожен день до 14 днів поспіль для мозолів і натоптишів і до 12 тижнів для бородавок. Тривалість застосування залежить від отриманих результатів.

Ванна для ніг перед використанням пластиру сприяє кращому розм'якшенню шкіри і доступу діючої речовини до глибоких шарів шкіри. Вода для ванни повинна бути не дуже гарячою (до 45 ° C). Розпарюють ноги протягом 10-30 хвилин. Можна розчинити у воді соду, гірчичний порошок або терте господарське мило або додати настій лікувальних трав: чебрецю, звіробою, календули, чистотілу, ромашки. Після ванни шкіру ретельно витерти насухо.

Реєстраційні данні

Інструкція для: Пластир косметичний +103 Плюс від мозолів, бородавок №5

Виробник: ТОВ "Калина МВК" (Україна)

Код АТХ:

(V) Інші лікарські засоби

(V07) Інші різні нелікувальні засоби

(V07A) Інші різні нелікувальні засоби

(V07AA) Пластирі

Додати відгук до товару

Відгук про Пластир косметичний +103 Плюс від мозолів, бородавок №5

Цей товар ще не має відгуків