Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Плющ Сироп 200 мл

Код: 74851
Плющ Сироп 200 мл
Ціна від 68.45 до 111.00 грн

Наявність у 1092 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

комплексне лікування сухого, вологого кашлю

Галузь застосування

застудні захворювання

Форма випуску

Рідини всередину

Дозволено

для дітей/для дорослих

Дітям з

з 12 років

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Плющ Сироп 200 мл

Склад

плющ звичайний (трава) - 116,5мг; допоміжні речовини.

Опис

Примхи погоди, тривалий проведення часу в колективі, ослаблений імунітет - все це, на жаль, призводить до простудних захворювань. Часто звичайна застуда супроводжується кашлем, який є захисною реакцією організму, що сприяє звільненню дихальних шляхів від вірусів і пилу. Існує таке поняття, як кашель вологий (він же продуктивний) і кашель сухий (непродуктивний). головна ознака того, сухий або вологий кашель - це наявність мокротиння. Якщо мокротиння немає, то кашель - сухий, якщо є - вологий. При вологому кашлі необхідно розрідити і відкашлювати накопичилася мокротиння, і тут на допомогу прийдуть препарати на основі плюща, який чинить виражену бронхолітичну (надає позитивний ефект при ускладненому диханні) дію, а також сприяє розрідженню мокротиння і полегшує її виведення.

Показання

Може бути рекомендований як додаткове джерело сапонінових глікозидів, дубильних речовин, каротиноїдів, вітаміну Е. У комплексі заходів сприяє нормалізації стану бронхолегеневої системи, евакуації мокротиння і полегшення дихання при сезонних простудних захворюваннях.

Протипоказання

Запобіжні заходи:

не рекомендується до прийому при наявності індивідуальної чутливості до інгредієнтів, під час вагітності і в період грудного вигодовування. Не перевищувати рекомендовану добову норму. Продукт не є замінником різноманітного збалансованого харчування і здорового способу життя. Перед вживанням бажано проконсультуватися з лікарем.

Не є лікарським засобом.

Спосіб застосування та дози

Режим дозування: дітям старше 12 років по 5 мл 1-2 рази на день, дорослим - 5 мл 3 раз в день. Перед вживанням збовтати.

Додати відгук до товару

Відгук про Плющ Сироп 200 мл

Цей товар ще не має відгуків