Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Закваска Пробіо Йогурт Vivo 0,5 г №4

Код: 622
Закваска Пробіо Йогурт Vivo 0,5 г №4
Ціна від 58.93 до 87.00 грн

Наявність у 553 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

дисбактеріоз

Галузь застосування

гастроентерологія

Форма випуску

Порошок у флаконах

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Закваска Пробіо Йогурт Vivo 0,5 г №4

Склад

  • Bifidobacterium lactis (2 штами),
  • Bifidobacterium longum,
  • Bifidobacterium bifidum,
  • Bifidobacterium breve,
  • Bifidobacterium infantis,
  • Lactobacillus casei,
  • Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus,
  • Lactobacillus lactis, Lactobacillus bulgaricus,
  • Lactobacillus gasseri, Lactobacillus brevis,
  • Lactobacillus salivarius, Lactobacillus paracasei,
  • Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus,
  • Propionibacterium freudenreichii

Показання

«Пробіо Йогурт VIVO» - це закваска для домашнього приготування йогурту, який відрізняється своїми високими пробіотичними властивостями. Він містить 10 видів корисних бактерій, а пробіотичні властивості деяких з них доведено рядом клінічних досліджень. Крім цього, «Пробіо Йогурт VIVO», це найбільш висококонцентрована закваска, так як його дозування в одному флаконі збільшено в два рази, в порівнянні з іншими заквасками VIVO.

Бактерії Пробіо Йогурту - це складне поєднання великої кількості штамів біфідо- і лактобактерій. Таке поєднання є симбіозом, так як кожна з бактерій підсилює дію одна одної. Саме тому, «Пробіо Йогурт VIVO» має ряд корисних властивостей і при регулярному вживанні сприяє:

  • відновленню і підтримці мікрофлори кишечника;
  • нормалізації травлення, поліпшенню перистальтики кишечника;
  • стимуляції росту і життєдіяльності власної мікрофлори (біфідо-і лактобактерій);
  • пригніченню шкідливих мікроорганізмів, збудників кишкових інфекцій, гнильних бактерій;
  • запобіганню кишкових розладів (закреп, здуття, діарея, дискомфорт і т.д.);
  • зміцненню імунітету і виробленню власного інтерферону.

Пробіо Йогурт - це кращий засіб для природного відновлення мікрофлори кишечника після прийому антибіотиків та інших ліків, після перенесених хвороб. Рекомендується при дисбактеріозі, порушенні травлення і обміну речовин, при кишкових розладах, а також при ослабленому імунітеті. Дуже добре підходить для прийому в профілактичних цілях і для щоденного харчування.

До складу закваски входять тільки живі і корисні бактерії. У Пробіо Йогурті немає ніяких шкідливих домішок, консервантів, барвників і т.д., тому він не викликає ніяких алергій (за винятком людей з індивідуальною непереносимістю молочних продуктів).

Такий йогурт відмінно підійде для вживання всієї родини, дітям, дорослим і людям похилого віку.

«Пробіо Йогурт VIVO» відмінно підходить для приготування кисломолочного продукту, але також може використовуватися без сквашування.

Рекомендації щодо застосування

  • Відновлює мікрофлору
  • Нормалізує процеси травлення
  • Містить 10 видів бактерій

«Пробіо Йогурт VIVO» - закваска для приготування пробіотичного йогурту в домашніх умовах.

Містить найбільш високу концентрацію пробіотичних бактерій, серед всієї лінійки VIVO.

Пробіо Йогурт - це передовий пробіотик, призначений для відновлення мікрофлори кишечника і може вживатися як у вигляді кисломолочного продукту, так і в чистому вигляді, без сквашування.

Спосіб застосування та дози

ВЖИВАННЯ БЕЗ СКВАШУВАННЯ

Додайте закваску в кип'ячену воду кімнатної температури і перемішайте. Приймайте по 1 флакону 1-2 рази на день, безпосередньо після їжі протягом 1-3 тижнів. Для максимального ефекту бажано поєднувати прийом чистої закваски з вживанням домашніх кисломолочних продуктів.

ПРИГОТУВАННЯ

Приготувати Пробіо Йогурт дуже просто. Знадобиться молоко, закваска VIVO, звичайна каструля і великий рушник. Хоча сквашування триває 8 годин, особистого часу на приготування потрібно 10-15 хвилин.

У тепле молоко (40 °С – трохи тепліше тіла) додайте закваску VIVO. Ретельно загорніть каструлю в великий рушник, щоб суміш залишалася теплою. Залиште сквашуватися на 8-10 годин в теплому місці. Коли продукт загус, охолодіть його в холодильнику і ваш Пробіо Йогурт готовий.

Ще швидше і зручніше готувати Пробіо Йогурт в йогуртниці або мультиварці, що має режим «йогурт» або «40 °С».

Умови зберігання

У холодильнику (при температурі + 2 .. + 8) - 12 місяців.

Реєстраційні данні

Інструкція для: Закваска Пробіо Йогурт Vivo 0,5 г №4

Виробник: ТОВ Віво-Актив, м.Бровари , Україна

Реєстрація: 05.03.02-04/43657

Додати відгук до товару

Відгук про Закваска Пробіо Йогурт Vivo 0,5 г №4

Цей товар ще не має відгуків