Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Рибоксин Голден Фарм капс. 200 мг блистер №50

Код: 82881
Рибоксин Голден Фарм капс. 200 мг блистер №50
Ціна від 80.70 до 80.70 грн

Наявність у 1 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

поліпшення функції серця і судин

Галузь застосування

кардіологія

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Рибоксин Голден Фарм капс. 200 мг блистер №50

Склад

Рибоксин – анаболічний препарат, який має антигіпоксичну та анаболічну дію.

Рибоксин бере безпосередню участь в обміні глюкози та сприяє активізації метаболізму в умовах гіпоксії та за відсутності АТФ. Препарат активує метаболізм піровиноградної кислоти для забезпечення нормального процесу тканинного дихання, а також сприяє активації ксантіндегідрогенази. Рибоксин позитивно впливає обмін речовин у міокарді, зокрема підвищує енергетичний баланс клітин, стимулює синтез нуклеотидів, підвищує активність низки ферментів циклу Кребса. Препарат нормалізує скорочувальну активність міокарда в діастолі за рахунок здатності зв'язувати іони кальцію, які проникли в клітини під час їх збудження, активує регенерацію тканин (особливо міокарда та слизової оболонки травного каналу).

Фармакокінетика.

Добре абсорбується у шлунково-кишковому тракті. Метаболізується в печінці з утворенням глюкуронової кислоти та її подальшим окисленням. У незначній кількості виділяється нирками.

Показання

Комплексне лікування ішемічної хвороби серця (стан після інфаркту міокарда, стенокардія), порушення ритму серця, інтоксикація препаратами серцевих глікозидів, лікування кардіоміопатій різного генезу, міокардіодистрофій (на фоні важких фізичних навантажень, інфекційного та ендокринного генезу); захворювань печінки (гепатити, цироз печінки, жирова дистрофія печінки); урокопорфірії.

Побічні реакції

Кардіальні розлади: тахікардія, артеріальна гіпотензія, яка може супроводжуватися головним болем, задишкою, запамороченням, нудотою, блюванням, пітливістю.

З боку імунної системи, шкіри та підшкірної клітковини: алергічні/анафілактичні реакції, включаючи висипання, свербіж, гіперемію шкіри, кропив'янку, анафілактичний шок.

З боку обміну речовин, метаболізму: гіперурикемія, підвищення рівня сечової кислоти в крові, при тривалому лікуванні – загострення подагри.

Інші: загальна слабкість.

Додати відгук до товару

Відгук про Рибоксин Голден Фарм капс. 200 мг блистер №50

Цей товар ще не має відгуків