Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

СеЙод Solution Pharm таблетки №50

Код: 83204
СеЙод Solution Pharm таблетки №50
Ціна від 115.00 до 115.00 грн

Наявність у 1538 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

захворювання щитовидної залози

Галузь застосування

ендокринологія

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для СеЙод Solution Pharm таблетки №50

Склад

однієї таблетки мкг (µg): 

  • калію йодид – 200 (що еквівалентно – 150 мкг (µg) йоду);
  • натрію селеніт – 220 (що еквівалентно 100 мкг (µg) селену);
  • допоміжні речовини: мальтодекстрин, мікрокристалічна целюлоза; антиспікаючі агенти: кальцію стеарат, діоксид кремнію.

Харчова (поживна) цінність на 100 г (g) продукту: вуглеводи – 63,67 г(g), білки – 0,062 г (g), жири – 0,03г (g).

Енергетична цінність (калорійність) на 100 г (g) продукту: 255,2 ккал (kcal) / 1068 кДж (kj).

Опис

Дієтична добавка «СеЙод» призначена для запобігання розвитку йододефіцитних станів та пов’язаних з цим метаболічних порушень.

Для повноцінної роботи щитоподібної залози важлива щоденна підтримка організму йодом та селеном у межах норм добової фізіологічної потреби. В організмі йод і селен посилюють дію один одного, нормалізують процеси обміну речовин, які захищають організм від шкідливих речовин, що утворюються під час розпаду токсинів.

Активні компоненти

Йод є найважливішою складовою гормону щитоподібної залози і забезпечує стійкість організму до шкідливих чинників навколишнього середовища: радіації, хімічних токсинів, травм тощо. Йод підвищує активність лейкоцитів, покращує показники гемоглобіну і еритроцитів, сприяє поліпшенню розумової активності. Чинить оздоровчу дію на волосся, шкіру, зуби, нігті та сприяє їхньому правильному росту. Запобігає розвитку гіпертиреозу та ендемічного зобу.

Селен входить до складу ферментів, які допомагають засвоєнню йоду щитоподібною залозою, та бере участь у перетворенні в ній гормонів щитоподібної залози на активну форму. Селен – потужний антиоксидант, який допомагає зв’язувати та виводити з організму вільні радикали – головну причину передчасного старіння, виникнення серцево-судинних захворювань, хвороби Альцгеймера тощо.

Йод та селен є елементами, що виконують численні захисні функції: посилюють імунний захист організму, сприяють збільшенню тривалості життя. Їх необхідно вживати одночасно, що значно підвищує їхню індивідуальну ефективність.

Показання

Може бути рекомендована лікарем до раціону дієтичного харчування як додаткове джерело йоду та селену з метою створення оптимальних дієтологічних умов для нормального функціонування щитоподібної залози, профілактики станів, які пов’язані з дефіцитом йоду та селену, а також збагачення раціону населення, що проживає в регіонах з недостатньою кількістю його в навколишньому середовищі.

Не є лікарським засобом.

Протипоказання

Застереження щодо споживання певним категоріями населення : діти, вагітні та жінки в період лактації, підвищена індивідуальна чутливість до окремих компонентів продукту. Не перевищувати рекомендовану добову кількість.

Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Спосіб застосування та дози

Дорослим по 1 таблетці 1 – 2 рази на добу під час або після прийому їжі; дітям старше 12 років по 1 таблетці 1 раз на добу під час або після прийому їжі.

Термін споживання: 1 – 3 місяці, або визначається лікарем індивідуально. Подальше застосування та можливість повторного курсу рекомендовано узгоджувати з лікарем.

Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Умови зберігання

Умови зберігання

В сухому місці за температури від – 5 ?С до + 25 ?С, при відносній вологості повітря не більше 75 %. В недоступному для дітей місці.

Додати відгук до товару

Відгук про СеЙод Solution Pharm таблетки №50

Цей товар ще не має відгуків