Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Седінал Форте капсули №10

Код: 53313
Седінал Форте капсули №10
Ціна від 82.50 до 136.00 грн

Наявність у 103 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

безсоння, неврози

Галузь застосування

неврологія

Форма випуску

Таблетки і капсули

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Седінал Форте капсули №10

Склад

 1 капсула містить: екстракт кореня валеріани (Valerianа officinalis) – 150 мг; екстракт суцвіття хмелю (Нumulus lupulus) – 40 мг; екстракт пасифлори квітів (Рassiflora incarnata) – 80 мг; екстракт меліси (Melissa officinalis) – 40 мг; екстракт білокудреника чорного (Ballota nigra) – 20 мг; допоміжні речовини: лактоза, целюлоза мікрокристалічна,  кремнію діоксид, кальцію стеарат.

Додаткова інформація:

Фітокомплекс Седінал® форте - дієтична добавка, що містить унікальну комбінацію рослинних екстрактів виробництва компанії Naturex, Франція. Седінал® форте це підсилена формула за рахунок підвищеної дози екстракту валеріани та екстракту пасифлори. Седінал® форте знімає психоемоційне напруження, допомогає зберегти витримку та рівновагу в стресових ситуаціях протягом напруженого робочого дня; покращує сон, підвищує стійкість нервової системи до несприятливих факторів навколишнього середовища.

Седінал® форте позитивно впливає на функцію серцево-судинної системи, знижує артеріальний тиск і сприяє профілактиці гіпертонії, не викликаючи залежності та звикання.

Добавка дієтична. Не є лікарським засобомБез ГМО.

Показання

Седінал® форте рекомендований до раціону харчування як загальнозміцнюючий засіб, що сприятливо впливає на нервову та серцево-судинну системи при підвищених психоемоційних станах. Має м’які заспокійливі властивості. Сприяє нормалізації сну.

Протипоказання

Застереження: не рекомендовано вживати при індивідуальній чутливості до компонентів продукту, при гіпотонії, дітям до 18 років, вагітним, жінкам, що годують груддю. Перед прийомом рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Застереження щодо споживання: слід уникати одночасного прийому дієтичної добавки Седінал® форте з напоями, які містять етанол, з лікарськими засобами, що пригнічують ЦНС, а так само слід утримуватися від керування транспортними засобами та від виконання роботи з потенційно небезпечними механізмами, яка потребує підвищеної уваги, швидких та рухових реакцій.

 

Спосіб застосування та дози

вживати дорослим  для нормалізації та покращення якості сну та для попередження симптомів стресу по 1 капсулі

 1 раз на день ( ввечері) після їжі, не розжовуючи, запиваючи невеликою кількістю рідини. Термін вживання: 2 - 4 тижні. За необхідністю курс повторити.

Застосування у період вагітності або годування груддю

Не рекомендовано.

Умови зберігання

Форма випуску: порошок по 380 мг в желатиновій капсулі.

Умови зберігання: зберігати в оригінальній упаковці виробника, в захищеному від світла та недоступному для дітей місці, при температурі не вище 25 0С і відносній вологості повітря не більше 75%.

Строк придатності: 2 роки з дати виготовлення.

Реєстраційні данні

Інструкція для: Седінал Форте капсули №10

Виробник: Юніверс Фарм (Україна, Київ)

Додати відгук до товару

Відгук про Седінал Форте капсули №10

Цей товар ще не має відгуків