Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Селефорт капсули №30

Код: 83692
Селефорт капсули №30
Ціна від 241.92 до 364.99 грн

Наявність у 118 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

мінерали

Галузь застосування

вітаміни і мінерали

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Селефорт капсули №30

Склад

Селен - 1OO µg/мкг

допоміжні речовини: кремнію діоксид колоїдний (E551), мікрокристалічна целюлоза (E46O), стеарат кальцію (E47O), лактоза.

Продукт не містить ГМО.

Показання

Вживати в раціон харчування як додаткове джерело органічного мікроелемента селену з метою: нормалізації функціонального стану щитоподібної залози в осіб із порушеною функцією, a саме: у разі аутоімунного тиреоїдиту, гіпер- та гіпотиреозу (зокрема після операційного, ендемічного й дифузного зобу), еутиреозу, гіперплазії щитоподібної залози.

Сприяє нормалізації загального об'єму щитоподібної залози та відновленню її структури. Нормалізує стан серцево-судинної, імунної системи та сперматогенезу у чоловіків. Володіє антиоксидантною дією, підвищує опірність організму до багатьох інфекцій і вірусів, покращує когнітивні функції мозку та нервової системи, підтримує чоловічу репродуктивну систему, сприяє поліпшенню стану шкіри, волосся та нігтів.

Протипоказання

Застереження

Не приймати в разі індивідуальної чутливості до компонентів добавки, дітям до 18 років - за рекомендацією лікаря.

Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. He перевищувати вказану рекомендовану кількість для щоденного споживання.

Перед прийомом продукту проконсультуватися з лікарем.

Спосіб застосування та дози

Дорослим по 1 капсулі 1 раз на добу під час або після їди, запиваючи великою кількістю води. Курс прийому - 2 місяці, тривалість повторюваних курсів встановлюється лікарем.

Умови зберігання

Умови зберігання

У оригінальній упаковці, в сухому, захищеному від світла місця при температурі не вище 25 ° C і відносної вологості 75%.

Додати відгук до товару

Відгук про Селефорт капсули №30

Цей товар ще не має відгуків