Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Серратолекс капсули №36 (12х3)

Код: 85823
Серратолекс капсули №36 (12х3)
Ціна від 271.70 до 367.99 грн

Наявність у 41 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

артрит ревматоїдний, остеартріт, артроз

Галузь застосування

ортопедія і травматологія

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дітей/для дорослих

Дітям з

з 12 років

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Серратолекс капсули №36 (12х3)

Склад

Аскорбінова кислота - 50 mg (мг), рутозид - 50 mg (мг), екстракт бромелайна – 45 mg (мг), серратопептидаза – 10 mg (мг); допоміжні речовини: мкц, крохмаль.

Показання

Дієтична добавка до раціону харчування – додаткове джерело вітамінів групи Р, С, природніх протеолітичних ферментів та фітоекстрактів, що володіють широким спектром дій. Виявляє протизапальну, імуномодулюючу, фібринолітичну, антиоксидантну, протинабрякову та антиагрегантну дії, покращує мікроциркуляцію в тканинах. Сприяє загальному зміцненню організму, підвищенню імунітету, добре проникає у вогнище хронічного запалення та покращує проникнення й активність антибіотиків, лізує некротизовані тканини та продукти їх розпаду, зменшує набряк, гіперемію. При запальних захворюваннях жіночих статевих органів, молочних залоз, застої у молочних залозах, гематомі усуває запалення, набряк, попереджає створення фіброзу, покращує кровообіг, укріплює кровоносні судини, зменшує біль. Впливає на відновлення кістково-хрящової структури за рахунок поліпшення мінерального обміну. Добавку корисно вживати для покращення функціонування репродуктивної, опорно-рухової та кровоносноі? систем, захворюваннях ЛОР-органів, органів дихання, молочних залоз та стану шкіри, при підвищеному фізичному навантаженні та вікових змінах.

Добавки дієтичні не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Протипоказання

Індивідуальна підвищена чутливість до будь-якого з компонентів. Застосування під час вагітності та годування груддю тільки після консультації лікаря. Діти до 12 років.

Спосіб застосування та дози

Дітям віком від 12 років та дорослим, по 1 капсулі 2-3 рази на день під час вживання їжі, протягом 3-4 тижнів. Термін та дози може бути змінено за призначенням лікаря. Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Перед застосуванням необхідна консультація лікаря.

Умови зберігання

Умови зберігання

Зберігати в упаковці виробника, в сухому приміщенні за температури від 0ºС до 25ºС та відносній вологості повітря не більше ніж 75 %. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Термін придатності

3 роки з дати виробництва. Не слід використовувати після закінчення терміну придатності.

Упаковка

12 капсул по 380 mg (мг) ± 7,5% в блістері, по 3-12 блістерів в картонній коробці

Не є лікарським засобом

Додати відгук до товару

Відгук про Серратолекс капсули №36 (12х3)

Цей товар ще не має відгуків