Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Скайфеміна пор. саше №30

Код: 85217
Скайфеміна пор. саше №30
Ціна від 916.00 до 1129.99 грн

Наявність у 29 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

вітаміни і мінерали

Галузь застосування

вітаміни і мінерали

Форма випуску

Саше

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Скайфеміна пор. саше №30

Склад

Mio-інозитол, Quatrefolic®, селен, вітамін Д3, мальтодекстрин, лимонна кислота.

Активні компоненти

Унікальна формула Скайфеміни спеціально розробоена для жіночого організму, а саме: для покращення репродуктивного здоров'я жінки при СПКЯ та безплідді, нормалізації гормонального фону, зменшення ваги та поліпшення зовнішнього вигляду шкіри і волосся.

Міо-інозитол - це вітаміноподібна речовина, яка сприяє нормалiзацiї рiвня андрогенiв i пролактину в сироватцi кровi i усуненню проявiв гiперандрогенiї (пiдвищене оволосiння, акне, надлишок маси тiла), що виникають в тому числi при синдромi полiкiстозних яєчникiв (СПКЯ), нормалiзує менструальний цикл, зменшує резистентнiсть до iнсулiну, вiдновлює дiяльнiсть яєчникiв i, як наслiдок, покращує фертильнiсть та результати ЕКЗ у пацiєнтiв iз СПКЯ.

Quatrefolic® - запатентована фолієва кислота 4го покоління, а саме метаболiчно активний 5-метилтетрагiдрофолатом (5-MTHF), який допомагає підтримувати збалансований метаболiзм фолiєвої кислоти, що має вирiшальне значення для репродуктивної системи та фертильностi , допомогає знити рівень гомоцистеїну та захистити серцево-судинну систему.

Вітамін D3 - представлений у мікрокапсульованiй формi, яка диспергується у водi, що забезпечує захист вiд свiтла та кислот i запобiгає перехреснiй взаємодiї з iншими iнгредiєнтами та пiдвищує ефективнiсть продукту. Необхідний для регулювання гормонального фону, нормалізації обмінних процесів та покращенню настрою

Селен - незамiнний мiкроелементом, важливий для нормальної репродукцiї та мiститься у високiй концентрацiї в яєчниках, захищає органiзм вiд окиснювального стресу, ефективно збалансовує рiвень селену у жiнок з розладами щитовидної залози та жiнок якi намагаються завагiтнiти,зменшує прояви акне.

Особливості

Скайфеміна сучасна комбінація вітаміно-мінеральних компонентів яка розроблена спеціально для жіночого організму з урахуванням добових потреб жінки згідно Європейских рекомендацій для безпечної нормалізації статевих та тироїдних гормонів , зменшення проявів гірсутизму та акне.

Показання

Дієтична активна добавка Скайфеміна порошок в саше 30 шт спеціально розроблена для жіночого здоров'я та краси.

Спосіб застосування та дози

Дорослим по 1 саше на день, розчинити порошок в 100 мл води, приймати до або пiсля вживання їжi.

Додати відгук до товару

Відгук про Скайфеміна пор. саше №30

Цей товар ще не має відгуків