Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Свей Вітамін Д Baum Pharm желатинові пастилки №60

Код: 83827
Свей Вітамін Д Baum Pharm желатинові пастилки №60
Ціна від 349.00 до 349.00 грн

Наявність у 1473 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

дефіцит вітаміну Д, рахіт, остеопороз

Галузь застосування

вітаміни і мінерали

Форма випуску

Льодяники і пастилки

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Свей Вітамін Д Baum Pharm желатинові пастилки №60

Склад

В середньому 1 жувальна пастилка (2,5 г) містить:

Вітамін D3 - 20 мкг

Склад: cироп глюкози, цукор, вода, гелеутворювач (пектин), підкислювач (лимонна кислота), вітамін D3V, (сухі речовини кукурудзяного сиропу, гуміарабік модифікований октенілянтарною кислотою, тригліцериди середнього ланцюга, діоксид кремнію, антиоксидант (аскорбат натрію E-301), екстракти, що містять сильні токофероли, холекальциферол), регулятор кислотності (цитрат натрію), кокосова олія, барвник (екстракт паприки), натуральний ароматизатор (апельсин), антизлежувач (карнаубський віск). Не містить глютену, лактози, консервантів, штучних ароматизаторів та барвників.

Опис

Дієтична добавка з Вітаміном D.

Сонячний вітамін: Вітамін D належить до групи жиророзчинних вітамінів. Він значною мірою бере участь у нормальному засвоєнні кальцію та фосфору і, таким чином, підтримує мінералізацію кісток.

Показання

Вітамін D сприяє нормальному функціонуванню імунної системи.

Протипоказання

Застереження

Підвищена чутливість до окремих компонентів продукту. Вагітні або жінки що годують груддю перш ніж вживати цей продукт повинні проконсультуватися з лікарем. Не використовувати після закінчення кінцевого строку придатності.

Спосіб застосування та дози

Прийміть 1 желейну пастилку. Перед проковтуванням ретельно розжувати. Потім насолоджуйтесь. Не перевищувати рекомендовану кількість (порцію) для щоденного споживання. Дієтичні добавки не повинні використовуватися як заміна основного харчування. Не є лікарським засобом. Перед вживанням проконсультуйтесь з лікарем.

Умови зберігання

Умови зберігання

Продукти слід зберігати в недоступному для дітей, в добре закритому, сухому місці (макс. 60%), при кімнатній температурі (15 - 25 °C), що захищене від попадання прямого сонячного світла.

Додати відгук до товару

Відгук про Свей Вітамін Д Baum Pharm желатинові пастилки №60

Цей товар ще не має відгуків