Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Teta (Тета) Підгузки для дорослих розмір М №18

Код: 69011
Teta (Тета) Підгузки для дорослих розмір М №18
Ціна від 422.70 до 451.30 грн

Наявність у 17 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Галузь застосування

урологія

Форма випуску

Інші

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Teta (Тета) Підгузки для дорослих розмір М №18

Склад

Підгузки для дорослих ТМ «ТЕТА» - ефективне рішення для людей з проблемою нетримання сечі середнього та тяжкого ступеня. Підгузки для дорослих «Тета» зручні і надійні у використанні як для людей, що рухаються самостійно, так і для людей з обмеженою рухливістю і лежачих хворих.

Підгузки для дорослих ТМ «ТЕТА» виготовлені з високоякісних медичних матеріалів, мають структуру, що дихає, добре пропускають повітря, попереджають пітницю і пролежні. Внутрішній верхній шар підгузника виконаний з нетканого медичного матеріалу, який приємний для шкіри і не подарзнює її. Він забезпечує проникнення вологи тільки в одному напрямку, а також характеризується високою міцністю, еластичністю і повітропроникністю. Внутрішній, поглинаючий шар підгузника складається з розпушеної целюлози і гелеутворюючого абсорбенту, який вбирає вологу і запах. Кількість вологи, яку поглинає абсорбент, перевищує вагу підгузника майже в 20 разів. Поєднання з розпушеною целюлозою забезпечує рівномірний розподіл утвореного гелю по всій площині внутрішнього шару підгузка. Нижній шар підгузника - ламінований нетканий матеріал - забезпечує 100-відсотковий захист поверхонь від протікання.

Переваги:

Підгузки для дорослих ТМ «ТЕТА» мають м'яку внутрішню поверхню «дихаючого» типу, забезпечують максимальний комфорт під час використання. Бічні краї виробу - гідрофобні, що створює додатковий захист від протікання. Підгузки для дорослих ТМ «Тета» оснащені індикатором наповненості. Індикатор підкаже, коли необхідно змінити виріб.

Поглинаючий шар максимально швидко пропускає вологу, надійно утримуючи її всередині і запобігаючи виникненню неприємного запаху.
Липкі застібки багаторазового застосування, які надають можливість підігнати підгузник до анатомічних особливостей людини.

Реєстраційні данні

Додати відгук до товару

Відгук про Teta (Тета) Підгузки для дорослих розмір М №18

Цей товар ще не має відгуків