Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Венолія 1200 таб. 1350 мг блістер №30

Код: 82527
Венолія 1200 таб. 1350 мг блістер №30
Ціна від 336.55 до 500.30 грн

Наявність у 678 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

варикозне розширення вен

Галузь застосування

Флебологія

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Венолія 1200 таб. 1350 мг блістер №30

Склад

1 таблетка містить: активні інгредієнти:

  • 900 mg(мг) мікронізованої очищеної флавоноїдної фракції, яка містить 800 mg(мг) діосміну (89 %) і 100 mg(мг) флавоноїдів у вигляді гесперидину (11 %)
  • вітамін С (аскорбінова кислота) – 200 mg(мг)
  • рутин – 100 mg(мг);

допоміжні речовини: крохмаль, кальцію стеарат.

Рутин (вітамін Р) — комплекс флавоноїдів з капілярозміцнювальною активністю, жовчогінний та легкий антигіпертензивний ефект.

У пацієнтів з хронічною венозною недостатністю рутин призводить до зменшенння набрякового та больового синдромів, трофічних порушень, зменшення або зникнення парестезій та судом.

Крім того, Рутин виявляє радіопротекторну, антиоксидантну, спазмолітичну, ранозагоювальну, антидотну, протиалергічну, протизапальну, антивірусну дію, полегшує стан онкологічних хворих, які одержують променеву терапію, є засобом запобігання церебральним крововиливам.

Сприяє зменшенню побічних ефектів променевої терапії (цистит, ентеропроктит, дисфагія, шкірна еритема), а також уповільнює прогресування діабетичної ретинопатії.

Аскорбінова кислота (вітамін С) — водорозчинний вітамін, що сприяє оптимальному перебігу тканинного обміну. Бере активну участь в окисно-відновних реакціях, утворюючи з дегідроаскорбіновою кислотою систему перенесення протона водню, проявляє властивості антиоксиданту, за рахунок чого забезпечує стабільність клітинних мембран. В організмі людини не синтезується. При недостатньому надходженні аскорбінової кислоти з продуктами харчування розвивається кровотеча з ясен, слизових оболонок. Бере участь в обміні глюкози,
катаболізмі холестерину, синтезі стероїдних гормонів, регуляції проникності капілярів, процесах клітинного дихання, сприяє покращенню еластичності судин та нормальному кровотворенню. При стресових реакціях вміст аскорбінової кислоти в організмі і в тканинах надниркових залоз зокрема значно знижується, що підтверджує участь аскорбінової кислоти у реакціях адаптації. Здатна чинити антианемічну дію за рахунок впливу на обмін заліза. Відновлює тривалентне залізо у двовалентне, що транспортується з током крові.

Рутин (вітамін Р) та Аскорбінова кислота (вітамін С): Рутин інгібує гіалуронідазу, захищає гіалуронову кислоту та колаген від деполімеризації, захищає аскорбінову кислоту від окиснення, чим створює умови для її тривалішої дії. Рутин має здатність (особливо у поєднанні з аскорбіновою кислотою) ущільнювати стінки судин і зменшувати їхню ламкість, зменшувати агрегацію тромбоцитів, володіє протизапальним ефектом, антиоксидатними властивостями.

Діосмін та Гесперидин належать до γ-бензопіронів, які є представниками групи біологічно активних речовин — біофлавоноїдів, що отримують із шкірки плодів померанця. Суміш біофлаваноїдів підвищує тонус венозних та лімфатичних судин, зміцнює стінки капілярів, знижує проникність, підвищує їхню резистентність та покращує мікроциркуляцію і живлення тканин, а також сприяє нормалізації периферичного кровообігу та лімфовідтоку, поліпшує лімфатичний дренаж.

Протипоказання

індивідуальна непереносимість компонентів, дитячий вік, вагітність та період лактації, виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки в стадії загострення. Перед споживанням рекомендована консультація лікаря. Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Не перевищувати рекомендовану добову кількість.

Спосіб застосування та дози

вживати дорослим по 1 таблетці 1 раз на день під час прийому їжі. Таблетку запивати невеликою кількістю рідини не розжовуючи.

Термін споживання:

2-3 місяці. Подальше споживання узгоджувати з лікарем індивідуально.

Умови зберігання

Термін придатності:

24 місяці від дати виробництва.

Форма випуску:

1 таблетка масою 1350 mg(мг) ± 7 % (10 таблеток в блістері, від 1-10 блістерів в упаковці).

Умови зберігання:зберігати в оригінальній упаковці в сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці за температури від 4 °С до 25 °С.

Не є лікарським засобом. Без ГМО

Реєстраційні данні

Додати відгук до товару

Відгук про Венолія 1200 таб. 1350 мг блістер №30

Цей товар ще не має відгуків