Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Вінсепт засіб для дезінфекції по 1000 мл у флак. з дозат.

Код: 77957
Вінсепт засіб для дезінфекції по 1000 мл у флак. з дозат.
Ціна від 143.00 до 179.00 грн

Наявність у 8 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Показання

обробка рук, інвентарю, оперативного поля

Галузь застосування

хірургія

Форма випуску

Рідини зовнішні

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Вінсепт засіб для дезінфекції по 1000 мл у флак. з дозат.

Склад

Спирт етиловий - 67,5-70%, спирт ізопропіловий - 1,0-2,5%, 2-феноксіетанол - 0,05-2,5% (діючі речовини); гліцерин, інші компоненти, що забезпечують пролонговану дію і догляд за шкірою, вода - до 100%.

Вміст етилового спирту в кількості 70% забезпечує максимальну антимікробну активність засобу при мінімальній експозиції.

Загальна характеристика

«Вінсепт» (рідина) - засіб для швидкої дезінфекції шкіри рук і тіла, невеликих за площею поверхонь, медичних і косметологічних інструментів, а також одягнутих на руки гумових рукавичок.

«Вінсепт» (рідина) являє собою готовий до застосування спиртовий засіб у формі прозорої рідини; легко наноситься; забезпечує ефективну дезінфекцію шкіри і дбайливий догляд за нею; не пошкоджує поверхні і вироби з металів, стійких до спиртів.

Сфери застосування: медицина, заклади різного профілю (в т.ч. дитячі), комунальні об'єкти, виробництво, харчопереробна промисловість, заклади готельного і ресторанного господарства, торговельні заклади, банківські установи та установи зв'язку, транспорт, побут, об'єкти міністерств, служб, відомств і тому подібне.

Перевага засобу:

  • Ефективний проти бактерій (в т.ч. мікобактерій туберкульозу), інфекцій, грибків. Має пролонговану антимікробну дію, що зберігається протягом не менше 3-х годин, в т.ч. під гумовими рукавичками.
  • Не потребує використання води, ополіскування і висушування шкіри. Зберігає високу ефективність у присутності протеїнів (білка крові, сироватки).
  • Не викликає алергії і подразнень навіть при тривалому застосуванні. Не містить потенційних алергенів і показників, тому може застосовуватися в медицині і харчовій промисловості.
  • Пом'якшує шкіру, зберігає еластичність і природний водно-жировий баланс. Залишає приємне відчуття чистої, доглянутої і зволоженою шкіри.

Показання

  • Хірургічна та гігієнічна дезінфекція рук медичного персоналу;
  • дезінфекція шкіри пацієнтів при інвазивних втручань;
  • перед-, післяопераційна дезінфекція шкіри пацієнтів;
  • гігієнічна дезінфекція рук персоналу установ різного профілю;
  • гігієнічна дезінфекція шкіри рук і тіла в побуті;
  • дезінфекція шкіри і нігтів при манікюрі, педикюрі, татуажі, пірсингу тощо;
  • дезінфекція шкіри при дрібних травмах, бактеріальних і грибкових інфекціях шкіри, а також з метою профілактики грибкових та інших інфекцій;
  • швидка дезінфекція невеликих за площею поверхонь, медичних і косметологічних інструментів, одягнутих на руки гумових рукавичок в ургентних ситуаціях.

Може застосовуватися в пропускних бар'єри (станціях гігієнічного контролю), що встановлюються в санпропускниках медичних та інших установ, на підприємствах агропромислового комплексу, харчової та переробної промисловості.

Додати відгук до товару

Відгук про Вінсепт засіб для дезінфекції по 1000 мл у флак. з дозат.

Цей товар ще не має відгуків