Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Вітамін D3 2000 МО Tabula vita (Табула Віта) таблетки зі смаком м`яти і лимону №30

Код: 82989
Вітамін D3 2000 МО Tabula vita (Табула Віта) таблетки зі смаком м`яти і лимону №30
Ціна від 125.00 до 125.00 грн

Наявність у 41 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Галузь застосування

вітаміни і мінерали

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Вітамін D3 2000 МО Tabula vita (Табула Віта) таблетки зі смаком м`яти і лимону №30

Склад

Склад 1 капсули: вітамін D3 (холекальциферол 2000 іи) 0,05 мг (тд). Допоміжні речовини: олія соєва, желатин, гліцерин, вода очищена.

Властивості: дія дієтичної добавки зумовлена властивостями компонентів, що входять до ії складу.

Вітамін D3 - це біоактивний компонент, що покращує роботу імунної системи та забезпечує нормальне засвоєння безлічі мінеральних речовин. Дефіцит вітаміну D3 збільшує ризик виникнення частих інфекцій, больових відчуттів в м'язах та слабкості кісток, відсутності настрою та постійної втоми.

Однією з найважливіших функцій вітаміну D3 є регулювання метаболізму кальцію та фосфору. Саме тому він сприяє правильній мінералізації кісткової тканини та зростанню скелетної мускулатури. Адекватний рівень вітаміну D3 допомагає запобігти остеомаляції (розм'якшення кісток) і остеопорозу (втрату кісткової щільності).

Вітамін D3 підтримує функцію м'язів, оскільки рецептори для нього розташовані по всьому тілі. Потрапляючи в клітини м'язової тканини, вітамін D3 посилює частоту м'язових скорочень, допомагаючи м'язам залишатися сильними і еластичними. Це захищає їх від розривів і дрібних пошкоджень, в тому числі під час тренувань.

Достатня кількість вітаміну D3 в організмі допомагає перетворювати білки, жири та вуглеводи їжі на чисту енергію. Саме тому його дефіцит призводить до зниження активності, погіршення самопочуття, виникнення втоми та сонливості. Він також робить наше волосся м'яким, а шкіру пружною і гладкою, захищає її від лущення та сухості.

Вітамін D3 має життєво важливе значення для нормального функціонування імунної системи. Без достатньої кількості вітаміну наші імунні клітини не зможуть реагувати на загрозу відповідним чином, роблячи організм більш сприйнятливим до інфекцій. При цьому вітамін D3 впливає на якість як вродженого, так і адаптивного імунітету.

Показання

дієтична добавка до раціону харчування - додаткове джерело вітаміну D3. Рекомендовано приймати для відновлення дефіциту вітаміну D. Вітамін D3 сприяє нормальній абсорбції, засвоєнню кальцію і фосфору в організмі та правильній мінералізації кісток, підтриманню нормального рівня кальцію в крові, а також здорового стану зубів. Вітамін D3 відіграє важливу роль у належному функціонуванні м'язової та імунної систем, сприяє активації захисної функції організму, позитивно впливаючи як на вроджений, так і на набутий імунітет.

Добавки дієтичні не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Перед застосуванням потребує консультації лікаря.

Не є лікарським засобом.

Протипоказання

індивідуальна чутливість до компонентів продукту, вагітні, жінки в період лактації, діти та підлітки до 16 років.

Спосіб застосування та дози

дорослим по 1 капсулі на день під час або після прийому їжі, запиваючи достатньою кількістю питної води. Не перевищувати рекомендовану кількість для щоденного споживання. Тривалість застосування та необхідність повторного курсу встановлюється лікарем індивідуально.

Умови зберігання

Умови зберігання: зберігати в упаковці виробника в сухому, захищеному від потрапляння прямих сонячних променів, у недоступному для дітей місці при температурі не вище 25 °С та відносної вологості повітря не вище 75 %.

Строк придатності: 3 роки від дати виготовлення. Не вживати після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці.

Додати відгук до товару

Відгук про Вітамін D3 2000 МО Tabula vita (Табула Віта) таблетки зі смаком м`яти і лимону №30

Цей товар ще не має відгуків

Всі варіанти товару: