Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Вітамін Д3 400 МО таблетки №168

Код: 74769
Вітамін Д3 400 МО таблетки №168
Ціна від 988.00 до 1013.00 грн

Наявність у 2 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

дефіцит вітаміну Д і кальцію, рахіт, остеопороз

Галузь застосування

загальна терапія

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дітей/для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Вітамін Д3 400 МО таблетки №168

Склад

Опис 

Вітамін Д (Vitamin D) - харчова добавка у формі жувальних таблеток. У складі продукту активна форма вітаміну D у вигляді холекальциферолу - це найбільш легко засвоюється форма вітаміну D.

Вітамін Д3 полегшує захоплення кальцію і фосфатів кістковою тканиною, регулює розподіл цих іонів в плазмі крові, м'яких тканинах і кістках. Крім того, без Д3 неможливе повноцінне функціонування паращитовидних залоз. Впливаючи на продукцію лімфокінів, препарат бере участь у формуванні неспецифічного імунітету.

Вітамін Д3 бере участь в синтезі аденозинтрифосфорної кислоти. Нормалізація вмісту іонів кальцію в крові призводить до підтримки нормального тонусу скелетної мускулатури, регулює функцію серця.

Вітамін Д3 полегшує проведення нервових імпульсів, впливає на згортання крові. При гіповітамінозі Д3 і дефіциті кальцію можуть розвиватися такі захворювання як рахіт, остеопороз. Особливо їм схильні маленькі діти в період інтенсивного росту і жінки в період постменопаузи, що обумовлено гормональними змінами в організмі. У вагітних жінок при нестачі колекальциферола виникають симптоми тетанії. Вітамін Д3 є потужною підтримкою імунітету, загального здоров'я і довголіття.

Інші інгредієнти:

Вабить, ксиліт, натрій карбоксиметилцелюлоза, порошок соку лайма, гідроксипропілцелюлоза, лимонна кислота, стеарат магнію, ароматизатор, діоксид кремнію, стевіолглікозіди, куркума.

Не містить: Нічого, крім перерахованих інгредієнтів.

Протипоказання

Індивідуальна непереносимість компонентів.

Попередження

При прийомі будь-яких медичних препаратів або наявності будь-яких захворювань слід проконсультуватися з лікарем перед вживанням будь-яких харчових добавок. У разі виникнення будь-яких побічних реакцій припиніть використання і проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не застосовувати препарат, якщо зовнішня захисна мембрана відсутня або пошкоджена.
 

Спосіб застосування та дози

Приймати по 1 таблетці на день або за призначенням лікаря.

Додати відгук до товару

Відгук про Вітамін Д3 400 МО таблетки №168

Цей товар ще не має відгуків

Всі варіанти товару: