Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Юсепт р-н дез. 0,2 мг/мл фл. 200мл №1

Код: 66992
Юсепт р-н дез. 0,2 мг/мл фл. 200мл №1
Ціна від 84.00 до 121.00 грн

Наявність у 9 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Форма випуску

Рідини зовнішні

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Юсепт р-н дез. 0,2 мг/мл фл. 200мл №1

Склад

1 мл розчину містить 0,2мг декаметоксину;
допоміжні речовини: вода для ін’єкцій.

В умовах підвищеної епідемічної небезпеки, яка склалась в Україні і світі та сезонного підвищення захворюваності на ГРВІ , основними шляхами передачі є: повітряно-крапельний та контактний (шкірні покриви рук, слизові оболонки очей та органи дихання). Не дивлячись на обмеження, регулярну обробку антисептичними засобами шкірних покривів рук, вразливими залишаються ділянки обличчя, слизові оболонки очей. При відвідуванні суспільних місць одяг є одним з факторів переносу, який не потрібно виключати з терезів розповсюдження інфекційних агентів, які можуть наразити на небезпеку не тільки себе, а і оточуючих.

Реєстр деззасобів України містить більше ніж 200 найменувань. Переважна більшість з яких представлена спирто- та хлоровмісними розчинами різних концентрацій, кольору і запаху. Застосування, яких обмежується відкритими ділянками шкірних покривів рук, тулуба та кінцівок.

Але дана група засобів має ряд обмежень та застережень в застосуванні:

-при попаданні на слизові оболонки вони мають подразнювальну дію і їх потрібно негайно промити великою кількістю води.

-пари деяких з них, заборонені до вдихання (тобто обробку проводять в добре провітрених приміщеннях) чи за умов наявності засобів захисту.

-спиртовмісні – заборонено наносити на пошкоджені ділянки шкіри, це пов’язано з денатурацією (руйнуванням) білка.

-FDA – рекомендує з обережністю застосовувати хлоро- та спиртовмісні деззасоби для обробки шкірних покривів. Це пов’язано з недостатністю доказів їх безпеки1*.

ЮСЕПТ – кардинально відрізняється від даного асортименту: 

не має токсичної дії на організм людини. Застосування, якого не спричиняє токсичних реакцій. Розчин не спричиняє пошкоджуючого впливу на одяг, поверхні і обладнання, виготовлені з будь-якого матеріалу. Розчин ЮСЕПТ не чинить подразнюючої дії на шкіру, органи дихання та органи зору (очі). Обробка з використанням ЮСЕПТ проводиться без використання засобів захисту.

Показання

  • для дезінфекційної обробки рук та інших відкритих частин тіла, включаючи обличчя.
  • для дезінфекції гумових рукавичок медичного персоналу та на підприємствах.
  • для дезінфекції та достерилізаційного очищення усіх виробів медичного призначення з різних матеріалів (метал, гума на основі натурального каучуку, скла, пластмаси) та медичного інструментарію, включаючи гнучкі та жорсткі ендоскопи та складові до них. зонди, термочутливі матеріали для анестезії (маски, шланги до наркозно-дихальних апаратів)
  • для дезінфекції перукарського, манікюрного, педікюрного, косметичного інструментарію і приладдя на підприємствах сфери обслуговування.
  • для дезінфекції приміщень, меблів, предметів догляду за пацієнтом, засобів гігієни,лабораторного, столового, кухонного, аптечного посуду, тари, санітарно-прибирального інвентарю, гумових килимів, тощо.
  • для проведення поточної, заключної, профілактичної дезінфекції і генеральних прибирань, дезінфекції одягу дорослих та дітей у закладах охорони здоров’я, лабораторіях спортивно-оздоровчих, навчально-виховних, учбових, дитячих дошкільних; на підприємствах фармацевтичної, хімічної, харчопереробної промисловості; у закладах ресторанного господарства і торгівлі.
  • для використання в системах аерозольно-дезінфекційних системах типу Ю-бокс та в інших системах (дезінфекційні рамки тощо) без використання засобів захисту очей та органів дихання!

Додати відгук до товару

Відгук про Юсепт р-н дез. 0,2 мг/мл фл. 200мл №1

Цей товар ще не має відгуків