Загальна інформація
Сайт Моя Аптека є сучасною інформаційно-довідниковою платформою, яка допомагає знайти і порівняти ціни на будь-які товари аптечного асортименту в аптеках України. Це найпростіший спосіб підібрати ліки за найнижчою ціною в найближчій до Вас аптеці і заощадити до 20-30% на деяких покупках.
Переглядайте актуальні ціни та наявність необхідного товару в будь-якій аптеці на карті в онлайн форматі, бронюйте його всього в кілька кроків і забирайте в зручний час у зазначеній аптеці.
-
Як забронювати ліки на сайті Моя Аптека?
Оформити резерв на необхідний товар можна за допомогою зеленої кнопки із позначкою кошика «Забронювати» на сторінці товару, на карті або прямо з каталогу.
-
Чи можна отримати знижку при резервуванні?
Так! Наш сервіс дає можливість економити до 30% вартості від фактичної ціни в аптеці на ті товари, на які передбачена знижка. Сума знижки вказується при оформленні броні.
-
Як оплатити і отримати своє замовлення?
Оплата і отримання товару здійснюється тільки в аптеці за адресою, який був обраний при бронюванні товару. Моя Аптека дає можливість кожному економити гроші і час на покупці ліків.
Сайт mypharmacy.com.ua не надає послуг по доставці/відправленні товарів
Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.
Закваска Кефір Vivo 0,5 г №4
Наявність у 645 аптеках
Аптеки на мапіОсновна інформація
дисбактеріоз
гастроентерологія
Порошок у флаконах
безрецептурний
Інструкція для Закваска Кефір Vivo 0,5 г №4
Склад
- Кефирные дрожжи
- Lactococcus lactis
- Streptococcus thermophilus
- Leuconostoc mesenteroides
- Lactobacillus acidophilus
- Bifidobacterium lactis
- Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus
- Lactococcus lactis ssp. lactis
Показання
Справжній смачний кефір. Пригнічує розвиток хвороботворних бактерій – збудників кишкових інфекцій. Кефір покращує обмін речовин і значно знижує ступінь ризику онкологічних захворювань. Кефірна дієта особливо корисна людям, які хочуть схуднути.
Кефір VIVO – закваска для приготування домашнього кефіру.
Закваска містить унікальний природний симбіоз – мікрофлору кефірних грибків, що складається з бактерій різних видів і штамів. Це відрізняє кефір VIVO від безлічі продуктів серії біокефір, що не мають відношення до кефірних грибків, до складу яких входять лише лактобактерії і іноді біфідобактерії.
Кефірні бактерії пригнічують розвиток хвороботворних бактерій – збудників кишкових інфекцій. Кефір позитивно впливає на обмін речовин і значно знижує ступінь ризику онкологічних захворювань.
Регулярне вживання живого кефіру підвищує рівень метаболізму. Це сприяє нормалізації ваги тіла і вмісту жиру в організмі.
Кефір VIVO – це справжнісінький кефір зі смаком і ароматом, відомим кожному з дитинства, але такий все рідше зустрічається сьогодні.
Спосіб застосування та дози
Для приготування кефіру використовуйте закваску Кефір VIVO. На відміну від йогурту, кефір сквашується при більш низькій температурі. Оптимальна температура для сквашування кефіру: 22-30 °С.
Тому кефір можна готувати при кімнатній температурі, за умови, що вона не нижче + 22 °C. Чим вище температура сквашування – тим швидше буде готовий кефір. При кімнатній температурі (22-24 °С) кефір буде готовий через 20-24 години.
Також кефір можна готувати в мультиварці або йогуртниці, що має режим «кефір» або безпосередній вибір температури. Використовуйте закваску Кефір VIVO. Рекомендуємо сквашувати кефір при температурі 30 °С протягом 10-12 годин. В усьому іншому приготування кефіру нічим не відрізняється від приготування йогурту в йогуртниці або в мультиварці.
- Підготуйте молоко. Якщо ви використовуєте домашнє (сире) молоко або пастеризоване молоко – перед застосуванням його слід прокип'ятити і дати охолонути до кімнатної температури. Суперпастеризоване молоко не потребує кип'ятіння. Перед внесенням закваски переконайтеся, що молоко не гаряче (не більше + 32 °С).
- Внесіть закваску Кефір VIVO в молоко. Ретельно перемішайте. Одного флакону достатньо для сквашування до 3 літрів молока. Ви можете готувати кефір в оригінальній упаковці молока (це зручно – не потрібно мити посуд) або перелити його в інший посуд для сквашування (посуд повинен бути чистим, рекомендується ошпарити його окропом).
- Сквашування. Залиште суміш для сквашування в теплому місці без протягів. Можна залишати молоко з закваскою в шафі або в вимкненій духовці. У холодну пору року можна залишати суміш біля батареї. Температура суміші не повинна падати нижче 22 °С. Час ферментації кефіру – 20-24 годин.
- Перевірте результат. Після закінчення часу ферментації переконайтеся, що продукт став густим. Якщо ні – почекайте ще 1-2 години і перевірте знову.
- Охолодження, дозрівання, зберігання. Загустілий продукт потрібно ретельно перемішати (збовтати) і поставити в холодильник для охолодження і дозрівання. Повний смак розкривається в процесі дозрівання в холодильнику протягом доби, але ви можете вживати продукт відразу ж після охолодження. Термін зберігання готового кефіру – до 5 діб.
Умови зберігання
У холодильнику (при температурі + 2..+ 8 °С) - 12 місяців.
Реєстраційні данні
Інструкція для: Закваска Кефір Vivo 0,5 г №4
Виробник: ТОВ Віво-Актив, м.Бровари , Україна
Реєстрація: 05.03.02-04/43657
Код АТХ:
(A) Лікарські засоби, що впливають на травну систему та обмін речовин
(A07) Протидіарейні, кишкові протизапальні та протиінфекційні препарати
(A07F) Антидіарейні мікробні препарати
(A07FA) Антидіарейні мікробні препарати, що регулюють рівновагу кишкової мікрофлори
(A07FA10) Інші
Від дисбактеріозу:
Лактокен Фемін капсули №14 , капс. №14
Біодил Лабораториз Пвт. Лтд (Індія)
Лактібіан Інфант краплі ор. по 30 мл у флак. , крапл. №1
Пилеж (Франція)
Лактофільтрум-Еко табл. 650 мг №30 , таб. №30
Елефант Ко, Сербія
Відгук про Закваска Кефір Vivo 0,5 г №4
Цей товар ще не має відгуків