Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Дзеркало Гінекологічне JS розм. L №1

Код: 69208
Дзеркало Гінекологічне JS розм. L №1
Ціна від 21.38 до 21.38 грн

Наявність у 1 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Галузь застосування

гінекологія

Форма випуску

Інші

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Дзеркало Гінекологічне JS розм. L №1

Склад

Дзеркало гінекологічне JS розмір L (з поворотно-зубчастою фіксацією) тип 2. Використовується при проведенні гінекологічних оглядів та інших медичних маніпуляцій.

Використання дзеркала одноразового застосування дозволяє у 100% випадків уникнути інфікування при гінекологічному огляді. Дзеркало гінекологічне JS (поворотно-зубчаста фіксація), тип 2, виготовлено з гіпоалергенного полімерного матеріалу, який не спричиняє дискомфорту та не викликає алергічних реакцій. Абсолютно гладкі заокруглені форми, бічні поверхні дзеркала – атравматичні для пацієнта. Використання гвинта робить огляд зручнішим. 

Прозорі ложки дзеркал, виготовлені з медичного полістирену, забезпечують проведення повноцінного огляду. Завдяки конструктивним змінам збільшено просвіт оглядового вікна та забезпечено максимальне відкриття стулок інструменту. Механізм кремальєра надійно фіксує необхідне відкриття дзеркала. Дзеркало гінекологічне JS (поворотно-зубчаста фіксація), тип 2, характеризується оптимальною довжиною і формою рукоятки, що створює максимальний комфорт при роботі з інструментом, а також достатньою жорсткістю і міцністю.

Особливість: 

  • поворотно-зубчаста фіксація

Матеріал: 

  • полістирен

Показання

Дзеркало гінекологічне JS (поворотно-зубчаста фіксація), тип 2, призначене для розширення піхви та оголення шийки матки при огляді та інших маніпуляціях. 

Додати відгук до товару

Відгук про Дзеркало Гінекологічне JS розм. L №1

Цей товар ще не має відгуків