Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Зест (Zest) Б`юті Волосся, Нігті, Шкіра капсули №30

Код: 78492
Зест (Zest) Б`юті Волосся, Нігті, Шкіра капсули №30
Ціна від 241.70 до 578.50 грн

Наявність у 4300 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

покращення стану шкіри, волосся і нігтів

Галузь застосування

краса і здоров’я

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Зест (Zest) Б`юті Волосся, Нігті, Шкіра капсули №30

Склад

Наповнювач очищена соняшникова олія, згущувач желатин, тирозин, зволожувач гліцерин, важкий оксид магнію (магній 60 %), емульгатори: софтисан (тригліцериди) (Е-471), соняшниковий лецитин (Е-322); аскорбінова кислота (вітамін С), помідор (Solonum lycopersicum L.) (лікопен 6 %), глазуруючий агент жовтий бджолиний віск (Е-901), DL-альфа-токоферолу ацетат (вітамін Е 67%), екстракт моркви, моногідрат сульфату заліза (ІІ) (залізо 32,80 %), D-пантотенат кальцію (вітамін В5 92%), N-ацетил-L-цистеїн, порошок листя зеленого чаю (Сamellia sinensis L.) (поліфеноли 50 %, катехіни, ґаллат епіґаллокатехін, кофеїн), бета-каротин 30 % в соняшниковій олії, оксид цинку (цинк 78 %), нікотинамід (вітамін В3), піридоксину гідрохлорид (вітамін В6 81,9 %), барвник/антиспікаючий агент Candurin® червоний блиск (Е-172, Е-555), екстракт виноградних кісточок (Vitis vinifera) (проантоціанідини 95%), тіаміну мононітрат (вітамін В1 86,29 %), ціанокобаламін 0,1 % в мальтодекстрині (вітамін В12 0,1 %), коензим Q10, рибофлавін (вітамін В2), моногідрат сульфату міді (ІІ) (мідь 35,78 %), моногідрат сульфату марганцю (ІІ) (марганець 32 %), барвник черовний оксид заліза (Е-172), піколінат хрому (хром 12,3 %), фолієва кислота (вітамін В9), селеніт натрію (селен 45 %), йодид калію (йод 76,4 %), біотин (вітамін В8), вітамін D3.

Активні інгредієнти на 1 капсулу

Тирозин

150 mg (мг)

Магній

50 mg (мг)

Вітамін С

45 mg (мг)

Екстракт моркви

25 mg (мг)*

Вітамін Е

18 mg (мг)

Вітамін В5

15 mg (мг)

N-ацетил-L-цистеїн

10 mg (мг)

Вітамін В3

9 mg (мг)

Цинк

7,5 mg (мг)

Залізо

6 mg (мг)

Поліфеноли

5 mg (мг)

Вітамін В6

5 mg (мг)

Проантоціанідини

4,75 mg (мг)

Вітамін В1

4 mg (мг)

Катехіни

3 mg (мг)

Лікопен

2,5 mg (мг)

Коензим Q10

2,5 mg (мг)

Бета-каротин

2,5 mg (мг)

Вітамін В2

2 mg (мг)

Ґаллат епіґаллокатехіну

1,5 mg (мг)

Кофеїн

0,7 mg (мг)

Мідь

0,5 mg (мг)

Марганець

0,25 mg (мг)

Фолієва кислота

200 mcg (мкг)

Біотин

75 mcg (мкг)

Йод

75 mcg (мкг)

Селен

50 mcg (мкг)

Хром

25 mcg (мкг)

Вітамін D3

10 mcg (мкг)

Вітамін В12

4,5 mcg (мкг)

* 25 mg (мг) екстракту моркви відповідає 100 mg (мг) моркви (Daucus carota).

Опис

Дієтична добавка ЗЕСТ Б’юті Волосся Нігті шкіра/ZEST® Beauty Hair Nails Skin – це спеціальний комплекс вітамінів для краси та здоров’я шкіри, волосся та нігтів, що сприяє їх зміцненню та стимулює їх відновлення.

Шкіра

Вітаміни групи В, фолієва кислота та залізо беруть участь у формуванні гемоглобіну, покращують мікроциркуляцію в клітинах шкіри, тим самим стимулюючи процеси регенерації. Цинк має антибактеріальні та себорегулювальні властивості, нормалізує роботу сальних залоз, що важливо при акне та дерматитах. Вітамін Е та кофеїн покращують зволоження шкіри, запобігають сухості та лущенню, також кофеїн покращує лімфоток. Марганець сприяє посиленню регенерації клітин шкіри, стимулює вироблення колагену, вітамін Dсприяє захисту шкіру від шкідливого зовнішнього впливу. Хром сприяє захисту шкіри від пошкоджень спричинених окислювальним стресом.

Проантоціанідини (виноградні кісточки) та вітамін С оберігають колагенові та еластинові волокна від руйнування, підтримуючи здорову текстуру шкіри. Бета-каротин, Ґаллат епіґаллокатехін та селен забезпечують захист від негативного впливу УФ-випромінення та вільних радикалів, запобігаючи старінню шкіри та появі зморшок.

Волосся

Вітаміни групи В та вітамін D3 відіграють одну з найважливіших ролей у живленні волосяних фолікулів. Вітамін В12 насичує волосся киснем, В9 протистоїть передчасній появі сивини, а В2, В3, В5 та В6 борються з ламкістю волосся і запобігають їхньому надмірному випадінню, борються з сухістю шкіри голови, вітамін D3 стимулює зміцнення волосяних фолікулів. Залізо допомагає доставляти кисень до фолікулів, стимулюючи ріст волосся. Цинк перешкоджає випадінню волосся, регулює підвищену жирність. Мідь та тирозин необхідні для боротьби з тьмяністю волосся та появою сивини.

Нігті

Вітамін В12, фолієва кислота(В9) та залізо покращують мікроциркуляцію, тим самим прискорюючи транспортування поживних речовин до клітин, зокрема до матрикса – ростової частини нігтя. Таким чином забезпечується нормалізація та прискорення росту нігтя. Біотин бере участь в утворенні кератину, який є основою нігтьової пластини та відповідає за її міцність, а також запобігає ламкості та розшаруванню нігтів. Магній та цинк необхідні для здорової структури нігтьової пластини. Вітамін D3 забезпечує здоровий вигляд нігтів, зменшує ризик лущення та відшарування.

Вітамін С, бета-каротин та селен підтримують імунну систему та посилюють захисні функції організму.

Пантотенова кислота (вітамін В5), вітаміни В1, В3 стимулюють продукування енергії та підтримують здоровий життєвий тонус під час фізичних та психологічних навантажень. Магній, вітаміни В6, В12 нормалізують діяльність нервової системи, допомагають у боротьбі зі стресом та забезпечують гарний настрій.

Лікопен, N-ацетил-L-цистеїн, Поліфеноли, Катехіни, Коензим Q10 та йод сприяють поліпшенню енергетичного обміну та виведенню з організму шкідливих вільних радикалів. Завдяки антиоксидантним властивостям мають сприятливий вплив на шкіру, надають їй пружності та еластичності. Покращують метаболізм в організмі, активують процес транспортування кисню до клітин. Допомагають покращувати здоров'я серцево-судинної системи та вироблення клітинної енергії. Екстракт моркви, багатий каротиноїдами, також володіє антиоксидантними властивостями, активно живить шкіру, сприяє покращенню кольору обличчя, знімає втому, зміцнює волосся та нігті.

Показання

Застосовувати дорослим як дієтичну добавку до раціону харчування, як додаткове джерело вітамінів та мікроелементів для покращення зовнішнього вигляду шкіри, волосся та нігтів.

Протипоказання

Підвищена чутливість до окремих компонентів, вагітність та період лактації.

Не є лікарським засобом

Спосіб застосування та дози

Вживати дорослим по 1 капсулі 1 раз на добу. Термін споживання, подальші курси та періодичність повторних курсів узгоджувати з лікарем.

Особливості застосування

Перед початком прийому рекомендована консультація лікаря.

Діти: не застосовувати дітям.

Застереження

Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Перед початком вживання дієтичної добавки та при одночасному застосуванні будь-яких лікарських засобів обов'язкова консультація лікаря.

Умови зберігання

Форма випуску

2 блістери по 15 капсул, у картонній упаковці.

Маса нетто 1 капсули: 1415 mg (мг) ± 15%.

Термін придатності

3 роки

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °С у сухому, захищеному від прямих сонячних променів і недоступному для дітей місці.

Додати відгук до товару

Відгук про Зест (Zest) Б`юті Волосся, Нігті, Шкіра капсули №30

Цей товар ще не має відгуків