Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Жаб`ячий Камінь Бальзам з Живокостом 50 мл

Код: 81176
Жаб`ячий Камінь Бальзам з Живокостом 50 мл
Ціна від 50.00 до 60.00 грн

Наявність у 306 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Показання

усунення суглобових і м'язових болів, при радикуліті, ревматизмі, остеохондрозі

Галузь застосування

ортопедія і травматологія

Форма випуску

М’які зовнішні

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Жаб`ячий Камінь Бальзам з Живокостом 50 мл

Склад

Вода Очищена, Екстракт Живокосту, Екстракт Чистяка (Жабник), Олія Насіння Рижика, Екстракт Червоного Перця, Метилсаліцилат, Карбомер, Екстракт Насіння Селери, Екстракт Кори Верби Білої, ТЕА, Ефірна Олія Евкаліпту, Ментол, Камфора, Пропіленгліколь, ПЕГ – 40 Гідрогенізованої Рицинової Олії, Карбамід, Триетиленгліколь, Бензиловий Спирт, Метілхлорізотіазолінон, Метілізотіазолінон, Цинеол, Лімонен, Альфа- Феландрін, Альфа-Пінен, Бета-Пінен, Сабіен.

Aqua, Сomfrey (Symphytum officinale) Root Extract, Ranunculus Ficaria Extract, Camelina Sativa Oil, Capsicum Frutescens Fruit Extract, Methylis Salicylas, Carbomer, Apium Graveolens (Celery) Seed Extract, Salix Alba (White Willow) Bark Extract, TEA, Eucalyptus (Eucalyptus Globulus) Essential Oil , Menthol, Camphor , Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Urea, Тriethylene Glycol, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Cineole, Limonene, Alpha-Phellandrene, Alpha-Pinene, Beta-Pinene, Sabinene.

Опис

Бальзам «Жаб'ячий камінь» з живокостом – спеціально розроблений засіб для зовнішнього використання, до складу якого входять екстракти лікарських рослин.

Бальзам «Жаб'ячий камінь» з живокостом має зігріваючу дію, може сприяти зменшенню болю і запалення в суглобах, спині, попереку, м'язах і сухожилках.

Місцева дія бальзаму «Жаб'ячий камінь» з живокостом обумовлена дією активних компонентів, що входять до складу: екстракту живокосту, екстракту чистяка (жабника), олії насіння рижика, екстракту червоного перцю, екстракту насіння селери, екстракту кори верби білої, ефірної олії евкаліпта.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до окремих компонентів бальзаму, діти до 12 років. Даних про використання у вагітних та в період лактації немає.

Спосіб застосування та дози

Наносити бальзам на відповідне місце та втирати масажними рухами. Застосовувати 2-3 рази на добу. Перед застосуванням зробити пробу на індивідуальну чутливість на засіб: нанести бальзам точковим рухом на зап'ясток з внутрішньої сторони та зачекати 10 хвилин.

При наявності алергічної реакції бальзам не використовувати. Не допускати потрапляння засобу на рани, слизові оболонки та в очі. В разі потрапляння ретельно промити великою кількістю теплої проточної води. Тільки для зовнішнього застосування.

Умови зберігання

Умови зберігання

Зберігати при t° від +5 °С до +25 °С у сухому, недоступному для дітей місці в упакуванні виробника.

Термін придатності

3 роки.

Дата «Використати до» є номером партії і зазначена на шві туби.

Не є лікарським засобом. Засіб косметичний.

Додати відгук до товару

Відгук про Жаб`ячий Камінь Бальзам з Живокостом 50 мл

Цей товар ще не має відгуків