Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Жовчогінний сироп 200 мл

Код: 74062
Жовчогінний сироп 200 мл
Ціна від 89.00 до 92.00 грн

Наявність у 4 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

захворювання печінки та жовчних шляхів

Галузь застосування

гастроентерологія

Форма випуску

Рідини оральні

Дозволено

для дітей/для дорослих

Дітям з

з 12 років

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Жовчогінний сироп 200 мл

Склад

Склад на 5 мл сиропу: оман (корінь) в перерахунку на екстракт - 0,015 г, звіробій (трава) в перерахунку на екстракт - 0,015 г, деревій (трава) в перерахунку на екстракт - 0,005 г, пижмо звичайне (трава) - 0, 0209г, ромашка (квітки) в перерахунку на екстракт - 0,02 г; допоміжні речовини.

Опис

При застої жовчі застосування жовчогінних трав - ефективний і безпечний спосіб лікування. Сучасний стиль харчування передбачає вживання солодкої, висококалорійної, жирної їжі. Через неправильне харчування, зловживання алкоголем відбувається застій жовчі в організмі, розвиваються хвороби жовчного міхура. У людини вранці з'являється гіркота в роті, неприємний присмак, в правому підребер'ї періодично виникає біль. Ці симптоми - пряме свідчення проблем з жовчним міхуром і печінкою. Підвищується ризик виникнення холециститу і жовчнокам'яної хвороби. Необхідно звернутися до фахівця, щоб пройти обстеження. Тільки фахівець зможе призначити лікарські препарати або фітолікування. Застосування сиропу на основі трав'яних зборів допоможе поліпшити перебіг хвороби.

У складі СИРОПУ ЖОВЧОГІННОГО ENJEE AN NATUREL гармонійно підібрані трави, які надають жовчогінний, протизапальний ефект.

Оман містить різні види смол, віск, ефірну олію, вітамін Е, сапоніни, полісахарид інулін, а також слиз. Екстракт оману рекомендується до прийому при запальних процесах кишечника або шлунка.

Звіробій містить флавоноїди (рутин, кверцетин), аскорбінову і нікотинову кислоти, сапоніни, цукру, каротин, токоферол (вітамін Е), гиперицин, цетиловий спирт, холін, гіперозид, фітонциди, ефірна олія, дубильні, смолисті і гіркі речовини. Застосовують звіробій як антибактеріальний, антисептичний, болезаспокійливий, жовчогінний, в'яжучий, противоглистний засіб, а також як регенеруючий препарат при запальних захворюваннях шлунково-кишкового тракту.

Деревій містить дубильні речовини, які мають бактерицидну, в'яжучу і протизапальну дію, заспокоюють подразнення. До складу деревію входять філлохінон (вітамін К), які в свою чергу підвищують міцність капілярів, прискорюють загоєння ран і виразок. Каротин, який у великій кількості міститься в деревії, в організмі перетворюється на вітамін А. Деревій застосовують при захворюваннях шлунково-кишкового тракту - колітах, гастритах, виразковій хворобі.

Пижмо надає потужну протизапальну, бактерицидну, регенеруючу, жовчогінну, в'яжучу і протиглистну дію. Екстракт пижма здатний поліпшити апетит і травлення, тонізувати активність шлунково-кишкового тракту (поліпшити перистальтику).

Ромашка застосовується при кишкових кольках, так як вона здатна знижувати чутливість і володіє протизапальними властивостями. Ромашку застосовують при гастритах (особливо при гастритах зі зниженою кислотністю), діареї, метеоризмі, колітах і спазмах кишечника. Завдяки цій квітці відбувається правильна стимуляція функцій жовчного міхура та його проток. Благотворно впливає ромашка і на функціонування печінки.

Показання

Може бути рекомендований як додаткове джерело полісахаридів, гіркоти, флавоноїдів. У комплексі заходів при захворюваннях печінки і жовчовивідних шляхів (холецистит, гепатит, холангіт, дискінезія жовчовивідних шляхів, постхолецистектомічний синдром). Сприяє нормалізації функціонування органів шлунково-кишкового тракту і печінки. Має жовчогінні властивості.

Спосіб застосування та дози

Дітям старше 12 років по 5 мл, дорослим - 10 мл 2-3 рази на день. Перед вживанням збовтати.

Курс прийому 10-20 днів, продовження курсу рекомендується погоджувати з лікарем.

Застереження

Не рекомендується до прийому при наявності індивідуальної чутливості до інгредієнтів, під час вагітності і в період грудного вигодовування. Не перевищувати рекомендовану добову норму. Продукт не є замінником різноманітного збалансованого харчування і здорового способу життя.

Перед застосуванням бажано проконсультуватися з лікарем. Не є лікарським засобом.

Додати відгук до товару

Відгук про Жовчогінний сироп 200 мл

Цей товар ще не має відгуків