Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Зоркий з лютеїном капсули №50

Код: 58961
Зоркий з лютеїном капсули №50
Ціна від 75.32 до 75.32 грн

Наявність у 1 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Показання

вітаміни для очей

Галузь застосування

офтальмологія

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дітей/для дорослих

Дітям з

з 16 років

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Зоркий з лютеїном капсули №50

Склад

лютеїн – 3,0, бета-каротин – 2,4, цинку аспарагінат – 50,0, екстракт чорниці – 300,0, наповнювачі: кальцію стеарат, МКЦ, лактоза, крохмаль.

Кожна капсула або таблетка містить цинку – 5 мг.

Очі - дзеркало душі. Це прислів’я знає кожний. Всі ми бажаємо, щоб наші очі сяяли, погляд був чистим і ясним, щоб все оточуюче ми бачили чітко і виразно, а не крізь каламутну завісь. Втомлений примружений погляд не додає нам привабливості. Коли ми цілий день напружуємо очі, ми також відчуваємо загальну фізичну втомленість, головний біль.

Відчуття втомленості і дискомфорту, почервоніння очей не турбують нас до тих пір, поки зір не починає поступово "сідати". У літніх людей з віком часто погіршується зір. Але і молодятам нелегко сьогодні доводиться. Зовнішнє середовище стало більш агресивне, зорові навантаження зросли, а якість харчування через постійний поспіх залишає бажати кращого...

І тут не обійтись без помічника, який допоможе зняти втомленість і напругу очей, підвищити гостроту і сприйнятливість зорового апарату, заповнити дефіцит необхідних елементів і вітамінів. Біологічно активна добавка "Зоркий з лютеїном" містить основні найнеобхідніші компоненти, які сприяють покращенню зору, відновлюють мікроциркуляцію, надають могутній антиоксидантний захист.

Лютеїн, який входить до складу біодобавки, цє каротиноїд. З шестисот природних каротиноїдів тільки два - лютеїн і зеаксантин - володіють здатністю проникати в тканини ока. Лютеїн поступає з їжею, а зеаксантин утворюється безпосередньо в сітківці з лютеїна. Лютеїн, і зеаксантин, що утворюється з нього в тканинах ока, є головним пігментом жовтої плями, розташованої в центрі сітчастої оболонки очей. Саме ця область відповідає за ясний і якісний зір. Лютеїн і зеаксантин вибірково поглинають шкідливу блакитну частину спектру світлового потоку (захисна екрануюча функція) і нейтралізують руйнуючу дію, якщо якась частина проміння все ж таки проникла в ніжні структури сітківки (антиоксидантна функція). Відкрито це було тільки в 1985 році і викликало справжню сенсацію. Через декілька років у всьому світі почалися численні клінічні дослідження. Виявилося, що дефіцит лютеїна приводить до накопичення руйнівних змін в тканинах ока і до необоротного погіршення зору. Особливо актуально це стало зараз, коли через зменшення озонового шару зросла кількість ультрафіолетового проміння. Зменшення озонового шару атмосфери на кожний міліметр веде до збільшення кількості ультрафіолетового проміння у поверхні землі у багато разів. І навіть якісні сонцезахисні окуляри не можуть повністю захистити очі від того могутнього потоку, який обрушується на нас в сонячні літні дні. Також в наше життя активно ввійшли комп'ютери. Це епохальне досягнення науки і техніки виявилося революційним і для очей. Природа розпорядилася так, що наш зір орієнтований на відображене світло. Дуже рідко, мигцем, ми можемо подивитися на сонце або на лампочку. І лише з появою комп'ютера вперше виникла необхідність тривалий час зблизька дивитися безпосередньо на джерело світла. Зрозуміло, що ніякі захисні екрани тут не допоможуть. От чому виникає необхідність в збільшенні кількості лютеїна в їжі.

Вживання лютеїна може бути рекомендовано і абсолютно здоровим людям, якщо вони віддають перевагу заняттям віндсерфінгом, гірськими лижами, альпінізмом, оскільки великі сніжні і водні поверхні практично повністю відображають ультрафіолет.

Екстракт чорниці покращує циркуляцію крові, особливо в органах зору. Антоциани чорниці укріплюють кровоносні капіляри, сприяючи збільшенню притоку крові до сітківки; стимулюють вироблення в сітківці особливих пігментів, які необхідні для прискорення адаптації очей до світла і темряви. Це особливо важливо з віком, коли знижуються адаптаційні можливості очей. Чорниця незамінна для тих, чия робота пов'язана з навантаженням на очі, - учням, студентам, людям, що працюють за комп'ютером, і т.п..

Також чорниця здатна відновлювати багато функцій організму і могутньо протидіяти старінню, навіть омолоджувати організм.

Бета-каротин - попередник вітаміну А, перетворюється на нього в міру необхідності. Бета-каротин - могутній антиоксидант, який захищає клітини від пошкоджень активним киснем і вільними радикалами. Бета-каротин в організмі частково перетворюється на ретинол, необхідний для нормального функціонування сітківки. Він забезпечує перехід опсина в родопсин - пігмент, що забезпечує нічний зір. Завдяки цьому він протидіє "курячій сліпоті" і ослабленню зору. Бета-каротин володіє антиксерофтальмічною дією, може бути використаний для зменшення ризику виникнення катаракти і захворювань, які виникають у зв'язку з підвищеним екологічним навантаженням на людину.

Цинк відіграє рішучу роль в підтримці та поліпшенні зору. Він захищає око від пошкоджень, викликаних яскравим світлом. Цинк підтримує нормальний рівень вітаміну А в крові - при недоліку цього мікроелемента відбувається зниження концентрації вітаміну А в сироватці, внаслідок чого погіршується якість зору в темряві. Цинк надає позитивний ефект при відшаруванні сітківки, зниженні сприйняття кольорів, утворенні катаракти. В сітківці ока цинку особливо багато. Тому недолік цинку може привести до погіршення зору, зниження здатності адаптуватися в темряві. Використовування цинку дозволяє поліпшити передачу інформації по зоровому нерву, попередити дегенерацію зорового нерва. Цинк бере участь в реакціях антиокислення (він не тільки володіє антиоксидантними властивостями, але й підсилює дію інших антиоксидантів).

Показання

  • особам, що зазнають підвищеного навантаження на зоровий апарат;
  • покращення якості зору в темряві та сутінках;
  • вікових змінах гостроти зору, прогресуючій міопії, гіпоксії, дистрофії сітківки.

Протипоказання

індивідуальна нестерпність компонентів продукту.

Перед прийомом рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Спосіб застосування та дози

дорослим та дітям з 16 років по 1 капсулі 3 рази на день під час їжі. Рекомендується тривалий прийом протягом 2-3 місяців, 2-3 курси на рік.

Умови зберігання

зберігати в сухому, захищеному від світла місці при температурі не вище 20оС.

Додати відгук до товару

Відгук про Зоркий з лютеїном капсули №50

Цей товар ще не має відгуків