Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Доппельгерц Актив Селен табл. №30

Код: 67724
Доппельгерц Актив Селен табл. №30
Ціна від 140.04 до 343.80 грн

Наявність у 1589 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дітей/для дорослих

Дітям з

з 14 років

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Доппельгерц Актив Селен табл. №30

Склад

Склад / Активні інгредієнти:

Кожна таблетка містить:

Селен

100 µg (мкг)

Допоміжні речовини:

дикальцію фосфат (Е341(іі), гідроксипропілметилцелюлоза (Е464), мікрокристалічна целюлоза (Е460(і), модифікований крохмаль, жирні кислоти (Е570), магнієві солі жирних кислот (Е470b), рибофлавін-5-фосфат (Е101(іі), гідроксипропілметилцелюлоза (Е463), заліза оксиди та гідроксиди (Е172), натрію кроскармелоза (Е468), тальк (Е553b), кремнію діоксид (Е551), кокосова олія.

Показання

Селен – важливий мікроелемент, який допомагає захищати клітини від окислювального стресу та сприяє нормальному функціонуванню імунної системи, є ключовим елементом в підтримці гомеостазу організму людини. Відіграє ключову роль в роботі ендокринної системи, а саме – щитовидної залози.

Таблетка Доппельгерц актив Селен складається з двох шарів. Частина активної речовини міститься в першому шарі швидкого вивільнення, а інша частина – в шарі поступового вивільнення ДЕПО.

Дефіцит селену призводить до зниження активності селенопротеїнів: глутатіонпероксидази, дейодинази, тіоредоксин редуктази, а також селенопротеїна P, які забезпечують адекватне функціонування щитовидної залози.

Глутатіонпероксидаза є одним з найсильніших антиоксидантних ферментів, який зв`язує розчинений кисень та попереджає накопичення перекису водню в щитовидній залозі.

Селен стимулює проліферацію тканин, покращує функцію статевих залоз та серця. В організмі селен перетворюється на селенпротеїни. За участі селенпротеїнів відбувається перенесення енергії між клітинами, покращується жировий, ліпідний та вуглеводний обмін.

Селен попереджає передчасне старіння, подовжуючи тривалість життя клітин організму. Оптимальна кількість селену в організмі сприяє попередженню розвитку кардіоміопатій та інших серцево-судинних захворювань.

Може бути рекомендована лікарем в раціонах дієтичного харчування як додаткове джерело селену.

Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

 

Протипоказання

Підвищена чутливість до окремих компонентів продукту, жінкам у період вагітності та лактації. Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Спосіб застосування та дози

Дорослим та дітям з 14 років по 1 таблетці на добу (в один і той самий час) під час або після вживання їжі. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Рекомендований термін споживання: 2-3 місяці, в подальшому термін споживання та повторний прийом узгоджується з лікарем.

Умови зберігання

При температурі не вище +25°С, в сухому та недоступному для дітей місці.

Додати відгук до товару

Відгук про Доппельгерц Актив Селен табл. №30

Цей товар ще не має відгуків