Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Флебонорм капс. №40

Код: 45846
Флебонорм капс. №40
Ціна від 220.03 до 315.99 грн

Наявність у 58 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Форма випуску

Таблетки і капсули

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Флебонорм капс. №40

Склад

Екстракт шкірки плодів помаранцю – 350 мг.

Допоміжні речовини (лактоза, крохмаль) – 50 мг.

Показання

Капсули Флебонорм рекомендуються як додаткове джерело біофлавоноїдів, які використовуються для активної профілактики і в комплексному лікуванні патологічних станів, що супроводжуються хронічною венолімфатичною недостатністю гемороїдальних вен і вен нижніх кінцівок; посттравматичних порушень мікроциркуляції і відтоку лімфи, зокрема, при переломах кінцівок.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів, діти до 12 років, вагітність, жінки в період лактації.

Спосіб застосування та дози

Дорослим і дітям старше 12 років по 2 капсули двічі на день (вранці і ввечері) під час їжі, запити стаканом води. Тривалість курсу залежить від показань до застосування і становить 2-3 місяці. Перед застосуванням рекомендується порадитися з лікарем.

Побічні реакції

Алергічні реакції на окремі компоненти ФЛЕБОНОРМА. В окремих випадках, в перші дні застосування, можливі диспепсичні явища. При зниженні дози ці явища, як правило, швидко проходять.

Передозування

При застосуванні ФЛЕБОНОРМА в невиправдано високих дозах можливі диспептичні явища (нудота, блювання, діарея). Показано симптоматичне лікування, промивання шлунка, прийом ентеросорбентів.

Умови зберігання

Зберігати в упаковці виробника, в сухому, захищеному від світла місці при температурі від 18 °С до 25 °С і відносній вологості повітря не більше 75%, 24 місяці з моменту виготовлення. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Додати відгук до товару

Відгук про Флебонорм капс. №40

05.05.2023

Доза действующих веществ

Моя Аптека 05.05.2023

До складу Флебонорм входить екстракт шкірки плодів помаранцю – 350 мг.

13.08.2020

Мне Флебонорм порекомендовал хирург,когда обратился к нему.Занимаюсь спортом.Много бегаю. Стал ощущать тяжесть и боли в ногах. Принимал по 2 капсулы 2раза в день на протяжении 2х месяцев + Лиотон гель.Эффект ощутил уже после первого месяца. Сейчас у меня полный порядок.Обязательно повторю курс через полгода.

21.05.2020

Занимаюсь спортом. В последнее время стали очень болеть ноги,особенно когда много хожу. Семейный врач после того как прошел УЗИ сосудов ног порекомендовал Флебонорм по 2 капсулы 2 раза в день на 2 месяца. Эффект ощутила уже через 2 недели. после всего курса лечения мне гораздо лучшеноги почти не болят.Работоспособность возросла.