Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Гель для рук гігієнічний Hand sanitar 100 мл

Код: 74403
Гель для рук гігієнічний Hand sanitar 100 мл
Ціна від 42.10 до 56.90 грн

Наявність у 5 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Галузь застосування

дерматологія

Форма випуску

Рідини зовнішні

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Гель для рук гігієнічний Hand sanitar 100 мл

Склад

Спирт етиловий в межах 60.0-64.0%; інші функціональні добавки, ізопропіловий спирт, акрілат / С 10-30 алкіл акрилат кросполімер; ундеціленамідопропілтрімоніум метосульфат, гліцерин, алантоїн, Д-пантенол, парфумерна композиція, метілхлороізотіазолінон, метілізотіазолінон, цитронелол, гексил цінамал, триетаноламін, ЕДТА, вода до 100.0%.

Опис

ТМ Hand sanitar представляє гігієнічний гель для рук з антисептиками. Він включає не менше 60% етилового спирту для ефективної антимікробної дії, а також включає гліцерин, алантоїн і пантенол для пом'якшення та захисту шкіри рук від пересушування.

Гігієнічний гель для рук з антисептиками від ТМ Hand sanitar розроблений так, щоб забезпечити максимальний захист від хвороботворних бактерій, грибків і вірусів. Його можна застосовувати в побуті, а також їм можна обробляти шкіру рук працівникам підприємств з підвищеними вимогами до санітарної гігієни, а також працівникам сфери комунально-побутових послуг, медичної сфери і т. д.

Спосіб застосування та дози

Гель для рук гігієнічний в кількості не менше 3 мл влити в заглиблення сухої долоні і енергійно втирати в шкіру рук і зап'ясть протягом 30 секунд. Протягом всього часу втирання засобу підтримувати шкіру в зволоженому засобом стані. Останню порцію засобу втирати до його повного висихання. Витирання рук не допускається.

Додати відгук до товару

Відгук про Гель для рук гігієнічний Hand sanitar 100 мл

Цей товар ще не має відгуків