Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Гель на основі бджолиної отрути ТМ Solution Pharm 50 мл

Код: 68458
Гель на основі бджолиної отрути ТМ Solution Pharm 50 мл
Ціна від 130.00 до 130.00 грн

Наявність у 1377 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Галузь застосування

ортопедія і травматологія

Форма випуску

М’які зовнішні

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Гель на основі бджолиної отрути ТМ Solution Pharm 50 мл

Склад

Октопірокс, гліколева кислота, саліцилова кислота, Д-пантенол, екстракти календули і ромашки, масла жожоба і лаванди.

Загальна характеристика

Лікування і профілактика вугрових висипів бактеріального походження.

ДемоСкін Акне ефективно усуває вугри і комедони, запобігає їх появі, зволожує й очищає шкіру, в тому числі в глибоких шарах, регулює роботу сальних залоз, захищає шкіру від пересихання, має антибактеріальну та протизапальну дію, прискорює відновлення уражених ділянок шкіри, сприяє загоєнню шкіри без рубців і пігментації.

Октопірокс надає потужну фунгіцидну (протигрибкову), антибактеріальну і ациостатічну дію, що нормалізує стан клітин епідермісу шкіри і життєздатність їх циклу розвитку, захищає шкіру від накопичення токсичних речовин, також має активні антимікробні властивості. Оскільки хімічна структура цієї речовини аналогічна ДНК, при потраплянні в ядра мікроорганізмів вона замінює хромосоми і, заодно, їх контрольні функції. Це блокує їх клітинний обмін і мікроорганізми гинуть, відповідно, стабілізується стан шкіри. Ця речовина діє не тільки на бактерії, але також на плісняву і грибки.

Саліцилова кислота має антибактеріальну, протимікробну і протизапальну дію. Регулює виділення шкірного сала, звужує пори. Саліцилова кислота зменшує кількість «чорних» цяток і комедонів. Впливає на широкий спектр мікроорганізмів.

Гліколева кислота - це фруктова кислота, вироблена з цукрового очерету. Одна з найвідоміших альфа-оксикислот (AHA-кислот), широко використовується в косметології завдяки здатності відлущувати і реструктурувати шкіру. До того ж, в гліколевій кислоті містяться молекули альфа-гідроксикислоти, що робить її ще й прекрасним зволожуючим засобом завдяки здатності утримувати вологу.

Вода спеціального очищення, пропіленгліколь, гелеутворювач, натрію гідроокис, бодяга, бджолина отрута, екстракти ромашки, календули, перцю, ПЕГ-40 гідрогенізована касторова олія, консервант, парфумерна композиція.

Гель на основі бджолиної отрути має активну протизапальну, протинабрякову, знеболювальну дію. Є ефективним засобом при різних захворюваннях суглобів і хребта. Має виражену зігріваючу дію, відновлює мікроциркуляцію крові, зменшує сольові відкладення. Особливо рекомендується при артритах та остеохондрозі. Активізує кровопостачання, розширює кровоносні судини, сприяє зменшенню больових відчуттів при радикулітах, ревматизмі.

Показання

  • індивідуальна чутливість до компонентів;
  • уникати попадання гелю на відкриті рани та слизові оболонки.

Спосіб застосування та дози

Гель призначений для зовнішнього застосування. Нанести смужку довжиною 3-5 см на уражену ділянку. Потім повільно втирати в потрібне місце до зникнення гелю з поверхні шкіри. Застосовувати 2-3 рази на добу або по рекомендації лікаря. Для посилення дії рекомендується тримати оброблені ділянки тіла в теплі або накласти на їх поверхню суху зігріваючу пов'язку. Ефект залежить від індивідуальної реакції організму. Тривалість курсу залежить від характеру і ступеня тяжкості захворювання. Після застосування гелю необхідно ретельно вимити руки. Уникати потрапляння гелю на відкриті рани, в очі та на інші слизові оболонки. Можлива місцева реакція у вигляді печіння, алергічних реакцій, еритеми, свербежу та відчуття сухості шкіри. При появі алергічних реакцій припинити застосування і проконсультуватися з лікарем.

Умови зберігання

Зберігати при температурі від 0 °C до 25 °C, в сухому і недоступному для дітей місці.

Термін придатності

24 місяці.

Додати відгук до товару

Відгук про Гель на основі бджолиної отрути ТМ Solution Pharm 50 мл

Цей товар ще не має відгуків