Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Гепациалє капсули №30

Код: 64281
Гепациалє капсули №30
Ціна від 286.70 до 396.40 грн

Наявність у 489 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

захворювання печінки та жовчних шляхів

Галузь застосування

гастроентерологія

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Гепациалє капсули №30

Склад

фосфатидилхолін (лецитин) - 200 мг, екстракт розторопші - 40 мг, нікотинамід (вітамін РР) - 5 мг

ВЛАСТИВОСТІ:

Гепациалє натуральний препарат, який сприяє нормалізації обмінних процесів в печінці.
Ефекти Гепациалє пов'язані з сприянням нормалізації процесів енергетичного обміну клітин печінки. Основними компонентами препарату є фосфохолін та комплекс силібініну та силімарину, отриманий з розторопші.Фософохолін відноситься до фосфоліпідів і є структурною одиницею клітинних мембран, завдяки чому здатен відновлювати їх функцію, порушену внаслідок токсичного впливу інших речовин.

Входить до складу нервових волокон і оболонок, легеневої тканини, клітин печінки, ендокринної, статевої та імунної систем. Його дефіцит призводить до нервової дратівливості, втоми, порушення детоксикаційної функції печінки, зниження опірності до інфекцій. В організмі синтезується лише 25% фософхоліну, іншу частину організм отримує ззовні.Додаткове введення фосфохоліну сприяє прискоренню окислювальних процесів, забезпечує нормальний обмін компонентів мембран клітин,покращує роботу мозку і серцево-судинної системи, сприяє засвоєнню вітамінів А, D, Е і К, підвищує опірність організму дії токсичних речовини.

Завдяки своїм властивостям фософхолін бере участь у багатьох біохімічних процесах. Будучи антагоністом холестерину, він сприяє виведенню холестерину шляхом зв'язування його з жовчними кислотами, перешкоджає утворенню каменів у жовчному міхурі. Лецитин допомагає утримувати холестерин у розчиненому стані, не викликаючи проникнення холестерину крізь внутрішню оболонку артерій, завдяки чому профілактує розвиток атеросклерозу та жирової дистрофії печінки. Іншими компонентами Гепациалє є гепатозахисний комплекс речовин силімарину та силібініну, що міститься в екстракті розторопші.. Захисні ефекти силімарину багато в чому обумовлені його антиоксидантними властивостями і здатністю виступати вякості «прибиральника» токсичних речовин. Поряд з цим, силімарин може безпосередньо взаємодіяти з компонентами клітинної мембрани, попереджуючи виникнення порушень.

Силімарин стимулює регенераторні(відновні) процеси у печінці. Цей ефект спостерігається лише в разі ураження печінки і відсутній за нормального фізіологічного стану. Комплекс силібініну тасилімарину зменшуе прояви запалення в клітинах печінки, пригнічує розвиток фіброзу (переродження) клітин печінки, що супроводжується нормалізацією рівнів ферментів печінки (аланінамінотрансферази (АЛТ),аспартатамінотрансферази (АСТ), гамма-глутамілтранспептидази (ГГТП)) привірусних захворюваннях після інтоксикації етанолом чи ліками, що вражають печінку. В поєднанні з фософохоліном та вітаміном РР гепатозахисні ефектисилібініну та силімарину значно посилюються.

ФОРМА ВИПУСКУ:

по 10 чи 12 капсул чи таблеток в чарункових контурних упаковках, по 3,4 чи 5 контурних чарункових упаковок, вкладених в пачку зкартону, або у полімерних чи скляних флаконах по 30,50 чи 100 таблеток чи капсул.

Показання

Гепациалє може бути використаний як додаткове джерело біологічно-активних речовин при ушкодженні печінки, спричиненних дією токсичних чи вірусних чинників: при жировій дегенерації печінки (в тому числі при цукровому діабеті, токсичних ураженнях печінки, включаючи токсикози вагітності, а також для профілактики вражень печінки при алкоголізмі; інтоксикації гало-генвмісними вуглеводнями, сполуками важких металів, ураженнях печінки лікарськими засобами (парацетамол, протитуберкульозні препарати, проти епілептичні,тощо), станах після інфекційного та токсичного гепатитів, ураження печінки в результаті неправильного харчування (дистрофія і жирова інфільтрація печінки).

Коректує та профілактує порушення ліпідного обміну, якщо дієта таінші немедикаментозні заходи не забезпечують достатнього терапевтичного ефекту

Протипоказання

підвищена чутливість до окремих компонентів продукту.

Спосіб застосування та дози

дорослим: по 1 капсулі 2-3 рази на добуза 10-15 хв до прийому їжі;

РЕКОМЕНДОВАНИЙ ТЕРМІН СПОЖИВАННЯ:

не менше 1 місяця, в подальшому термін споживання узгоджується з лікарем.

Умови зберігання

УМОВИ ЗБЕРІГАННЯ.

Зберігати при кімнатній температурі, в сухому,недоступному для дітей місці.

ТЕРМІН ПРИДАТНОСТІ ДО СПОЖИВАННЯ.

24 місяці з дати виготовлення

Додати відгук до товару

Відгук про Гепациалє капсули №30

13.08.2020

Преобрел препарат даже после первого приема стало легче вбрюшной полости .почувствовал внутреннее расслабление. Надеюсь что это не совпадение.