Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Хлорофіліпт Baum Pharm таблетки по 0,25 г №40

Код: 81632
Хлорофіліпт Baum Pharm таблетки по 0,25 г №40
Ціна від 49.00 до 49.00 грн

Наявність у 1791 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

ангіна, фарингіт, тонзиліт

Галузь застосування

застудні захворювання

Форма випуску

Таблетки для розсмоктування

Дозволено

для дітей/для дорослих

Дітям з

з 6 років

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Хлорофіліпт Baum Pharm таблетки по 0,25 г №40

Склад

Склад однієї таблетки для розсмоктування мг (mg): густий екстракт листя евкаліпту — 25,0; вітамін С — 25,0: ефірна олія евкаліпту — 0,15: ефірна олія м’яти — 0,15; 

Допоміжні речовини: мікрокристалічна целюлоза, фруктоза, мальтодекстрин, крохмаль картопляний, кальцію стеарат, ароматизатор згідно з рецептурою.

Опис

Дієтична добавка «Хлорофіліпт — Баум Фарм» забезпечує протизапальну, протимікробну, противірусну, охолоджувальну та відволікаючу дії. Має загальнозміцнювальні властивості. Таблетки для розсмоктування сприяють гігієнічному догляду за ротовою порожниною.

Екстракт листя евкаліпту містить біоактивні компоненти, зокрема флавоноїди, дубильні речовини, фітонциди та ефірну олію, до складу якої входять різні терпенові сполуки, особливо активні до патогенних мікроорганізмів та здатні пригнічувати ріст золотистого стафілокока. Основним компонентом ефірної олії евкаліпта є цинеолмоноциклічний терпен, окислювальний ефект якого проявляє антисептичну, протизапальну, дезінфікуючу і протизапальну дію, що сприяє полегшенню перебігу респіраторних захворювань вірусної та бактеріальної етіології. Комплекс складових ефірної олії евкаліпта виявляє асептичну, болезаспокійливу, в‘яжучу та відхаркувальну дію, що допомагає покращити стан організму, полегшити відхід мокротиння із дихальних шляхів та швидко нормалізувати самопочуття.
Вітамін С сприяє покращенню та нормалізації функції імунної системи, стимулюючи утворення клітин, зокрема лейкоцитів, зменшує окислювальні процеси, що посилюються під час застудних захворювань, оскільки бере участь у нейтралізації вільних радикалів, що утворюються в організмі під впливом дії патогенних бактерій та вірусів. Ефірна олія м’яти забезпечує антисептичну, заспокоювальну та знеболювальну дії. Широко використовується для полегшення стану організму, зокрема при ускладненому диханні, зменшує больові відчуття при болю в горлі.

Показання

Може бути рекомендована лікарем в якості додаткового джерела біологічно активних речовин для загального зміцнення організму в період сезонних простудних захворювань верхніх дихальних шляхів. Може виявляти протизапальну та заспокійливу дії, пом’якшує неприємні відчуття при ковтанні, зменшує відчуття подразнення слизової оболонки горла.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів, вагітні та жінки в період лактації, діти до 6 років. Не перевищувати рекомендовану добову кількість. Дієтичну добавку не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Не є лікарським засобом.

Спосіб застосування та дози

Дорослим та дітям старше 6 років (розсмоктувати) — по 1 таблетці через кожні 4-5 годин (але не більше 3-5 таблеток на день), після прийому їжі.

Не є лікарським засобом.

Умови зберігання

Термін зберігання

24 місяці з дати виготовлення.

Умови зберігання

В сухому місці за температури від -5°С до +25°С, при відносній вологості повітря не більше 75%. В недоступному для дітей місці.

Додати відгук до товару

Відгук про Хлорофіліпт Baum Pharm таблетки по 0,25 г №40

Цей товар ще не має відгуків

Всі варіанти товару: