Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Іпплікатор масажер Кузнєцова 1 шт

Код: 57933
Іпплікатор масажер Кузнєцова 1 шт
Ціна від 71.63 до 119.00 грн

Наявність у 2002 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Форма випуску

Інші

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Іпплікатор масажер Кузнєцова 1 шт

Склад

Загальні властивості

Масажер накладають на больову область, натискають на нього руками (в межах больової переносимості) протягом 40-60 с. Процедура масажу повторюється до зникнення болю. Для більш вираженого ефекту під час масажу необхідно виконати активні рухи, що викликають розслаблення м'язів. Масажери можна носити тривалий час на больовий області, притискаючи їх еластичним бинтом, рушником. Сегменти масажера пришиваються до тканини на відстань 6-8 мм.

Впливаючи голками на зони Захар'їна-Геда (області шкіри, що відображають стан внутрішніх органів), кровопостачання мозку та внутрішніх органів, зменшує біль, що йде від втомлених м'язів в центральну нервову систему.

Протипоказання

Увага! Шкіра, що піддається впливу голчастого пластмасового іплікатора, не повинна мати папілом, бородавок, пігментних плям і інших утворень. При виникненні сильних вегетативних реакцій на вплив ІМА (прискорене серцебиття, слабкість, запаморочення, піт) тривалість процедури необхідно скоротити і час наступних процедур нарощувати поступово, контролюючи при цьому загальне самопочуття, частоту пульсу артеріального тиску.

Реєстраційні данні

Додати відгук до товару

Відгук про Іпплікатор масажер Кузнєцова 1 шт

Цей товар ще не має відгуків