Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Колдісепт Нано Сільвер спрей назал. фл. 20 мл

Код: 73267
Колдісепт Нано Сільвер спрей назал. фл. 20 мл
Ціна від 141.90 до 313.99 грн

Наявність у 2644 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Показання

риніти, синусити, гайморити, фронтити

Галузь застосування

загальна терапія

Форма випуску

Спрей назальний

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Колдісепт Нано Сільвер спрей назал. фл. 20 мл

Склад

Спрей для носу Coldysept nanoSilver - це медичний засіб у формі спрею, який зволожує і заспокоює слизову носа, підтримуючи її регенерацію і усуваючи відчуття печіння.

Показання

Зволожує сухі слизові оболонки носової порожнини.

Зменшує подразнення, заспокоює і сприяє відновленню слизової. Наночастки срібла в складі захищають від розвитку бактерій і вірусів.

Підходить для використання при палінні, подразненні і сухості носа, синусит, алергічний або інфекційному риніті, атрофічному риніті, забрудненні пилу і повітря, куріння, екстремальних температурах.

Він також використовується у літніх пацієнтів і при сухості через використання кондиціонування повітря або центрального опалення.

Засіб має сильну протизапальну й антисептичну дію.

Він надає заспокійливу дію на тканини і сприяє регенерації слизових оболонок, утворюючи гелевий шар, захищає від вірусів і бактерій.

Протипоказання

Не використовуйте продукт, якщо у вас алергія на який-небудь з інгредієнтів.
Уникайте контакту з очима і ротом.
У разі забруднення промийте аплікатор гарячою водою.
Тривале вживання не призводить до звикання або інших побічних ефектів.

Спосіб застосування та дози

Використовуйте продукт 3-4 рази на день, помістивши аплікатор в носову порожнину і вводячи 1-2 дози в кожну ніздрю.

Застосування у період вагітності або годування груддю

Застосування вимагає консультації лікаря.

Умови зберігання

У темному і сухому місці, далеко від прямих сонячних променів і маленьких дітей.

Додати відгук до товару

Відгук про Колдісепт Нано Сільвер спрей назал. фл. 20 мл

03.10.2023

Я при алергічному риніті Колдісепт нано Сільвер використовую. Хороший спрей на основі іонів срібла. Набряк знімає швидко, можу хоч дихати нормально.

04.07.2023

Коли був сильний нежить, то менi лікарка виписала цей назальний спрей. Вже наступного дня полегшення відчула. Колдісепт нано Сільвер знімає набряк, зволожує та заспокоює слизову оболонку носа. Лікування займає в середньому п'ять днів.

10.05.2023

Хочу поділитися своїм досвідом використання спрею в ніс Колдісепт нано Сільвер. Завжди коли імунітет ослаблений, у мене починається нежить. Я біжу в аптеку і беру протизастудні препарати і обов'язково назальний спрей Колдісепт нано Сільвер. Мені він добре допомагає, знімає набряк, всього по одному пшику в кожен ніс і через 1 хв я можу нормально дихати. Зручний у застосуванні, в сумці займає мало місця. Спрей Колдісепт нано Сільвер - перше, що потрібно в разі нежитю. Усім рекомендую.

24.02.2023

Мені дуже сподобалося, що спрей Колдісепт нано Сільвер не щипає. Хоч його змогла закапати моїй п'ятирічній донечці без істерик. Носик задихав дуже швидко.

14.12.2022

Колдисепт нано сильвер спрей для носа нам порекомендовал педиатр , когда начался насморк у ребенка при ОРВИ. Теперь для нас это спасение. С первого дня начинаю применять, пшикаю, через каждые 3 -4 часа, на следующий день нос заметно лучше, меньше течет и дышит. Главное что безопасно, можно с 3 лет и помогает, насморк проходит без осложнений!

29.08.2022

У моего ребенка аденоиды и постоянно заложен нос, сопли нескончаемые. Спрей Колдисепт наноСильвер хорошо помогает снять отечность и заложенность. Пользуемся часто, но привыкания нет.