Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Колдісепт Нано Сільвер крап. вуш. фл. 15 мл №1

Код: 73269
Колдісепт Нано Сільвер крап. вуш. фл. 15 мл №1
Ціна від 162.19 до 270.70 грн

Наявність у 1244 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Галузь застосування

отоларингологія

Форма випуску

Рідини вушні

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Колдісепт Нано Сільвер крап. вуш. фл. 15 мл №1

Склад

Вушні краплі, COLDYSEPT NANO SILVER, допомагають лікувати запалення зовнішнього слухового проходу різної етіології і обмежують зростання бактерій і грибків.

Показання

Вушні краплі COLDISEPT NANO SILVER пом'якшують поверхню зовнішнього слухового проходу і видаляють забруднення, а також утворюють захисний шар на поверхні шкіри. Колоїд срібла і колоїд міді в продукті скорочують зростання бактерій і грибків. Вушні краплі підтримують лікування запалень зовнішнього вуха різного походження.

Протипоказання

Не використовуйте продукт, якщо у вас алергія на який-небудь з інгредієнтів або перфорація барабанної перетинки.

Спосіб застосування та дози

Використовуйте вушні краплі COLDISEPT NANO SILVER 3 рази в день і не менше 3 днів після зникнення симптомів запалення.

Перед використанням зігрійте виріб в руках.
Ляжте на бік так, щоб оброблювані вуха дивилися вгору.
Нанесіть 5 крапель на вухо (якщо лікар не порадить вам інше) і залишайтеся в цьому положенні не менше 3-5 хвилин.
Використовуйте регулярно, відповідно до індивідуальних потреб.

Застосування у період вагітності або годування груддю

Застосування потребує консультації лікаря.

Умови зберігання

У темному і сухому місці, далеко від прямих сонячних променів і маленьких дітей

Додати відгук до товару

Відгук про Колдісепт Нано Сільвер крап. вуш. фл. 15 мл №1

05.10.2023

У сина раніше часті проблеми із вухами були. Отит, на жаль, для нас це не рідкість. Ми перепробували багато вушних крапель, але востаннє ЛОРом був призначений краплі Колдісепт нано Сільвер. За рахунок того, що препарат має протизапальну дію, ми зазвичай справляємося з отитом за пару днів.

04.07.2023

Я при болі у вухах і при підозрі на отит капаю у вухо Колдісепт нано Сільвер! Краплі мають протизапальну, протимікробуі та протигрибкоуі дію, а це особливо важливо для тих, хто схильний до отитів.

10.05.2023

Коли в доньки отит був, то швидко поїхали до лікаря, назанчили вушні краплі Колдісепт нано Сільвер. Вони якраз протизапальні та біль зняли практично відразу.

01.03.2023

В больнице лор-врачи нам назначали разные ушные капли, но единственный средство, которым я спасаю ребенка во время частых отитов – это ушные капли Колдисепт нано Сильвер. Это очень хороший и эффективный препарат, который достаточно прокапать пару дней, и отит уходит.

16.12.2022

Ушными каплями Колдисепт нано Сильвер лечила ребенку отит. В начале сентября дочка очень сильно заболела, жаловалась на боль в ухе. Педиатр на осмотре поставил диагноз - отит и прописал капли Колдисепт нано Сильвер. Капали по 3 капли 3 раза в день на протяжении 5 дней. Капли очень хорошо снимают воспаление. Буквально уже на второй день дочка практически перестала жаловаться на боль в ушке. По истечению срока лечения все симптомы прошли.

07.09.2022

Почти каждая моя простуда перерастала впоследствии в отит. Терапевт назначал мне разные капли, но выздоровление часто затягивалось. Как-то попала с ангиной к ЛОРу - и снова осложнение - отит. Она мне назначила ушные капли Колдисепт нано Сильвер. Буквально двух дней закапываний хватило, чтобы избавиться от проблемы! Прекрасный препарат. Его можно применять и детям, но лучше посоветоваться с педиатром. Теперь эти капли всегда есть в моей домашней аптечке, как только чувствую боль в ушах - сразу капаю.