Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Леді Прелокс таблетки №60

Код: 80094
Леді Прелокс таблетки №60
Ціна від 1890.00 до 2060.00 грн

Наявність у 10 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

поліпшення сексуальної функції у жінок

Галузь застосування

сексуальне здоров’я

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Леді Прелокс таблетки №60

Склад

Склад в 2 таблетках:  
L-аргініну гідрохлорид 400 мг (mg)
L-цитрулін 400 мг (mg)
Rosvita® - екстракт плодів шипшини 100 мг (mg)
Пікногенол 40 мг (mg)

Опис

Lady Prelox® – це природна дієтична добавка для жінок, розроблена для відновлення та покращення сексуальної функції. В результаті багаторічних наукових досліджень було створено запатентовану формулу Lady Prelox®, яка становить комбінацію преміальних природних складових, що у поєднанні забезпечують сексуальне здоров’я, комфорт та задоволення пари.

Lady Prelox® є на 100% натуральним препаратом, що містить чотири основнідіючі речовини: Пікногенол®/Pycnogenol® (витяжка з кори французької приморської сосни), Росвіта®/Rosvita® (екстракт шипшини) та амінокислоти L-Аргінін та L-Цитрулін природного походження.

Властивості

Згідно клінічних досліджень діючі речовини препарату Lady Prelox® сприяють підтримці функціонування нервової системи, а також покращенню мікроциркуляції в ділянках ерогенних зон першого порядку.

Пікногенол®/Pycnogenol®, при взаємодії з протеїновими складовими L-Аргініну та L-Цитруліну, природним шляхом сприяє покращенню кровопостачання в статевих органах, що підвищує засвоєння кисню та поживних речовин у цій зоні.

Препарат Lady Prelox® був створений на основі результатів багаторічних наукових спостережень, а ефективність та безпека препарату відображена в трьох клінічних дослідженнях. Доведено, що Lady Prelox® природно покращує гратифікацію (позитивну реакцію на будь-який сексуальний стимул), сексуальне бажання, збудження, лубрикацію та яскравість досягнення оргазму. Також клінічно доведено, що Lady Prelox® сприяє покращенню сексуального здоров’я жінок будь-якого віку та допомагає досягти гармонії в стосунках з партнером.

Спосіб застосування та дози

Приймайте 2 таблетки 1 раз на добу, бажано під час їжі, якщо ваш лікар не призначив інший режим дозування. Завжди дотримуйтесь вказівок, зазначених на упаковці товару та не перевищуйте рекомендовану добову дозу.

Додати відгук до товару

Відгук про Леді Прелокс таблетки №60

Цей товар ще не має відгуків