Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Панавір Інлайт гель 40 мл

Код: 54595
Панавір Інлайт гель 40 мл
Ціна від 283.57 до 343.37 грн

Наявність у 9 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Форма випуску

Рідини зовнішні

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Панавір Інлайт гель 40 мл

Склад

Являє собою біологічно чистий полісахарид, отриманий з натуральної рослинної сировини.

Основна діюча речовина - гексозный глікозид.

Показання

Ефективне лікування в домашніх умовах складних випадків вірусних інфекцій, тобто папілом, кондилом, бородавок і наростів, в тому числі і герпесу, коли інші препарати не допомагають.

Швидко і ефективно (всього за кілька прийомів і без зворотних дій) легко і без ускладнень (неприємні відчуття і побічні явища відсутні як такі).


Крім лікувальної дії, гель «Панавир» добре показав себе і в якості профілактичного засобу. Це особливо важливо при певних косметологічних процедурах, таких як татуаж, електроепіляція, ручне видалення папульозних елементів, скажімо, видавлювання або видалення новоутворень, що провокують виникнення герпесу.

І в цьому випадку гель «Панавир» надійний помічник косметологів, так як його використання дуже зручно: немає побічних небажаних явищ, немає яскраво вираженого запаху, не залишає слідів, має гарну консистенцію, легко вбирається в шкірний покрив.

Спосіб застосування та дози

Гель «Панавир» в якості монотерапії застосовується при наявності плоских бородавок на шкірі, а також свежеобразованных папілом. При постійному (протягом двох-трьох тижнів) нанесенні на шкіру 2-3 рази на день гелю бородавки, як правило, зникають.

Умови зберігання

ГЕЛЬ 40 МЛ

Додати відгук до товару

Відгук про Панавір Інлайт гель 40 мл

Цей товар ще не має відгуків