Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Пелорія Baum Pharm краплі по 20 мл у флак.

Код: 81183
Пелорія Baum Pharm краплі по 20 мл у флак.
Ціна від 189.00 до 189.00 грн

Наявність у 1846 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Показання

імуномодулятор, загальнозміцнююча дія

Галузь застосування

імунологія

Форма випуску

Рідини всередину

Дозволено

для дітей/для дорослих

Дітям з

з 6 років

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Пелорія Baum Pharm краплі по 20 мл у флак.

Склад

Гліцерин, екстракт кореня пеларгонії очиткової (Pelargonium sidoides)(1:8-10) (естрагент етанол 10% (м/м (m/m)).

Активні інгредієнти: 1 мл (ml) крапель містить екстракт кореня пеларгонії очиткової (Pelargonium sidoides) (1:8-10) - 800 мг (mg), (естрагент етанол 10% (м/м (m/m)).

Властивості

Корисні властивості екстракту пеларгонії обумовлені високим вмістом біологічно активних речовин, з вираженою біохімічною дією в організмі людини, зокрема кумаринів, флавоноїдів (катехін, кверцетин, галлокатехін), галової кислоти та її похідних (метиловий ефір галової кислоти), проантоціанідинів (таніни), фенолів, органічних кислот (умкалінова хлорогенова).

Протизапальна дія екстракту пеларгонії досягається завдяки високому вмісту біофлавоноїдів, що приймають участь у процесі гальмування утворення медіаторів запалення — простагландинів і лейкотрієнів, а також завдяки послідовній участі у процесі активізації імунної відповіді організму, що забезпечується такими клітинами як базофіли, нейтрофіли, еозинофіли, Т- і В-лімфоцитів, макрофаги.

Захисні властивості екстракту пеларгонії підсилюються завдяки його здатності до стимулювання синтезу інтерферону-В (INF- В), тим самими забезпечуючи реалізацію противірусних властивостей.

Показання

Застосовувати за рекомендацією лікаря в якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело біологічно активних речовин природного походження — біофлавоноїдів, танінів, фенолів, органічних кислот, з метою підтримки імунітету у дітей та дорослих, зокрема у період сезонних застудних захворювань; сприяння підвищенню опірності організму, потенціювання роботи імунної системи та створення умов для прискорення покращення стану організму під час сезонних гострих респіраторних захворювань. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Дієтична добавка. Не є лікарським засобом.

Протипоказання

Діти віком до 6 років, підвищена індивідуальна чутливість до окремих компонентів продукту, вагітність та період годування груддю, наявність захворювань нирок та печінки.

Застереження

Можлива підвищена чутливість до окремих компонентів продукту. При одночасному застосуванні будь-яких лікарських засобів, вітамінів та/або мінералів обов?язково проконсультуйтеся з лікарем. При появі небажаних реакцій припинити застосування та звернутися до лікаря.

Спосіб застосування та дози

Застосовувати дітям віком від 6 років до 12 років по 10 крапель 3 рази на добу, дітям віком від 12 років та дорослим по 20 крапель 3 рази на добу розчинивши в 50-70 мл (ml) кип?яченої води кімнатної температури перед застосуванням.

Рекомендована тривалість застосування становить 6-7 днів, доза та термін споживання можуть бути збільшені лікарем. Не перевищувати рекомендовану добову кількість.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці виробника при температурі від 15 °С до 25 °С в сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці.

Після відкриття флакон зберігати в упаковці виробника при температурі від 15 °С до 25 °С в сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці не більше 3 місяців.

Термін придатності

3 роки.

Форма випуску

Краплі у флаконі з пробкою-крапельницею об'ємом 20 мл (ml) в картонній коробці.

Реєстраційні данні

Додати відгук до товару

Відгук про Пелорія Baum Pharm краплі по 20 мл у флак.

Цей товар ще не має відгуків